Despărţirea de seria Amurg a fost bifată cu entuziasm de numeroase vedete ca membrii energicei trupe LaLa Band, de Lora, Mihai Gruia (Akcent), Dana Săvuică, Ana Maria Brânză, Ioana Maria Moldovan, Dan Cruceru,Brighi, Doiniţa Oancea, Augustin Viziru, Simona Bănărescu, Bianca Ioniţă, dar şi de sute de fani care au participat nerăbdători şi curioşi la avanpremiera specială  a ultimei părţi Saga Amurg: Zori de Zi – Partea a 2-a, de miercuri, 14 noiembrie, de la Cinema City Cotroceni.

 Cu Criss, Vlad, Bubu, Alexia, Rapha, Dima, Gloria şi Levent, Andrada, Liviu Teodorescu, Ana Baniciu şi Costin Cambir plini de bună dispoziţie, trupa LaLa Band a venit la film în gaşcă mare, dornică să afle cum se va termina povestea de iubire dintre Edward şi Bella, ce se va întâmpla cu fetiţa lor şi dacă va reuşi familia Cullen să învingă clanul Volturi. Extrem de încântaţi de film s-au declarat şi Lora, Ana Măria Brânză, Dan Cruceru, Ioana Maria Moldovan, Mihai Gruia, Doiniţa Oancea, Augustin Viziru, Dana Săvuică, Simona Bănărescu şi Bianca Ioniţă.

Lansată în 2008, prima parte a sagăi Amurg a devenit rapid un adevărat fenomen global, cucerind publicul din întreaga lume şi depăşind recorduri după recorduri. Până în prezent, franciza Amurg a avut încasări interne de peste 1 miliard de dolari, iar biletele vândute în lumea întreagă au depăşit 2,5 miliarde de dolari. Saga Amurg: Zori de Zi – Partea a 2-a promite un final spectaculos, plin de emoţie şi adrenalină, un deznodământ cu adevărat fabulos al poveştii de iubire dintre Edward şi Bella.

După naşterea fiicei sale Renesmee, Bella începe să profite de noua ei viaţă de vampir şi de puterile dobândite. Bucuria ei este însă una de scurtă durată, din cauza apariţiei unui alt vampir, Irina, care crede că Renesmee este un “copil nemuritor” şi îi dezlănţuie din nou pe Volturi împotriva clanului Cullen. Pentru că autoritatea vampirilor îi condamnă imediat la moarte pe copiii transformaţi în vampiri, din cauza faptului că sunt incontrolabili, viaţa lui Renesmee este pusă în mare pericol.

Prinşi într-o luptă cumplită pentru supravieţuire, Edward şi Bella încearcă să se alieze cu toate clanurile de vampiri din jurul lumii, pentru a le aduce ca martori în faţa Volturilor, în apărarea fiicei lor. Va fi oare suficient pentru clanul Cullen să demonstreze că Renesmee nu este un “copil nemuritor” pentru a-i salva viaţa?

Deţinatorul unui Premiu Oscar, Bill Condon semnează regia filmului Saga Amurg: Zori de zi – Partea a 2-a, distribuit de MediaPro Distribution din16 noiembrie în cinematografele: CinemaPro, Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Odeon Cineplex (Cluj) și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.