Joi, 21 iulie, trupa Jukebox a fost invitată specială a evenimentului care a marcat lansarea noului film Ghostbusters în România.

În cadrul evenimentului de la Grand Entertainment Băneasa,  Jukebox a susținut un concert plin de energie și bună dispozitie, incluzând în repertoriul său hituri internaționale ale unor artiști precum Beyonce, Justin Timberlake, Bob Marley, Bruno Mars, Pitbull, Daft Punk dar și piese renumite de la Goran Bregovich, Zdob și Zdub sau Romica Puceanu. Publicul s-a distrat, a dansat și a cântat alături de Jukebox la Terasa Grand Combo Băneasa până aproape de miezul nopții.

Cu ocazia aceasta, filmul Vânătorii de fantome și-a facut din nou apariţia mult-aşteptată, într-un format nou şi cu o distribuţie plină de personaje proaspete şi amuzante.  La treizeci de ani de la momentul când  filmul original al seriei a luat pe sus sălile de cinematograf din toată lumea, regizorul Paul Feig îşi prezintă viziunea sa asupra acestei comedii supranaturale, în compania unora dintre cei mai simpatici actori ai prezentului – Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones şi Chris Hemsworth.  În vara aceasta ei descind din marele ecran pentru a salva lumea! Filmul este distribuit în România de InterCom Film și va putea fi vizionat pe marile ecrane din România începând de vineri, 29 iulie.

InterComFilm Distribution este licențiată Sony Pictures în România. Printre filmele lansate de-a lungul timpului se numară: Insurgent, Equalizer, Angry Birds, American Hustle, Amazing Spider Man 2, Hotel Transylvania, Spotlight.

Jukebox a devenit, în cei 16 ani pe piața muzicală, una dintre cele mai populare, versatile și longevive trupe pop rock, funk, rock and roll, pop, retro și fusion din România, având la activ peste 1500 concerte Live, 3 albume (“Christmas Songs”, “Feel Like Making Love” și “Picuri de Rai”) și 7 singles (“Te Adoresc”, “Breakout”, “Cum Vrei Tu”, “Ediție Specială”, “Sărbătorile-au Venit”, “Addicted” și “Come On Everybody”).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.