MediaPro Distribution prezintă Jaf contra cronometru, un thriller de acţiune unic, din 30 noiembrie la cinema.

 Un hoţ disperat, Will Montogomery (Nicolas Cage), are doar 12 ore ca să fure 10 milioane de dolari şi să-şi salveze fiica de fostul său partener, Vincent. Un thriller ameţitor care îi aduce laolaltă pe actorul Nicholas Cage şi pe regizorul Simon West, cel ce a semnat şi regia filmului Eroi de Sacrificiu 2.  Hotărât să-şi ia revanşa pentru un jaf major care s-a sfârşit prost, Vincent (Josh Lucas) îi răpeşte fiica (Sami Gayle) lui Will, cel care i-a fost la un moment dat complice,  şi o ameninţă cu moartea dacă nu primeşte banii în 12 ore.

În timp ce fiica sa este ţinută ostatică într-un taxi condus la întâmplare pe străzile din New Orleans, Will, disperat, apelează la ajutorul unui vechi asociat (Malin Akerman), pentru a-l ajuta să ducă la bun sfârşit jaful care îi va salva viaţa fetiţei sale. Din distribuţia filmului mai fac parte Danny Huston şi M.C. Gainey.

Jaf contra cronometru este distribuit de MediaPro Distribution şi are premiera pe marile ecrane pe 30 noiembrie, în cinematografele: CinemaPro, Hollywood Multiplex, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Odeon Cineplex (Cluj) și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.