Killing Time – Din 1 martie în cinematografe

0
664
Ascultă acest articol

Transilvania Film anunță premiera în cinematografe a celui de-al treilea lung-metraj scris și regizat de Florin Piersic Jr. – Killing Time – o comedie foarte neagră, pigmentată cu dialoguri savuroase.

Filmul va avea premiera națională pe 1 martie și va ajunge în prima săptămână în capitală și alte șapte orașe din țară.

Despre film:

Doi asasini plătiți își așteaptă viitoarea victimă într-un apartament gol. Orele se scurg. Tensiunea crește. Glumițele nevinovate se transformă în împunsături ironice. Insultele devin amenințări. Va curge sânge.

Despre regizor:

Și-a început cariera în teatru, unde a jucat în: Comedia Erorilor, Zoo Story, Copiii unui Dumnezeu mai mic, Zaruri și cărți, etc. Unul dintre cele mai importante momente din activitatea sa teatrală îl reprezintă apariția în one man show-ul Sex, drugs, rock and roll, de Eric Bogosian, un tur de forță pentru care Florin a fost distins în 2002 cu premiul UNITER. În 2005 a regizat două filme independente – Fix Alert și Eminescu vs. Eminem.

Killing Time, o producție independentă Kinosseur Productions și Elefant Films, îi are în distribuție pe Florin Piersic Jr., Cristian Ioan Gutău, Daniel Popa, Olimpia Melinte și Florin Zamfirescu.

Filmul a fost prezentat în premieră națională în cadrul Zilelor Filmului Românesc la ediția din 2012 a Festivalului Internațional de Film Transilvania. Tot în 2012 a fost proiectat în selecția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Varșovia – Free Spirit Competition.

Killing Time este distribuit în România de Transilvania Film și va putea fi văzut în prima săptămână în București, Cluj, Constanța, Craiova, Brașov, Ploiești, Târgu Jiu, Târgu Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.