Liam Neeson revine în forţă pentru a-şi apăra familia şi a pune la punct cel mai periculos grup de interlopi albanezi în cea de-a doua parte a filmului de acţiune Taken 2: Teroare în Istanbul, disponibil pe BLU-RAY şi DVD, din 5 februarie în toate magazinele partenere Pro Video.

Taken 2 Taken 2_BD

 Cu mult suspans, urmăriri explozive, o poveste bine închegată şi un tată instruit să facă faţă oricărei situaţii, Taken 2: Teroare în Istanbul promite peste o oră şi jumătate de acţiune pură care va captiva până şi cel mai pretenţios public.

În Paris, mafia albaneză a făcut greşeala de a-i răpi fiica lui Bryan Mills (Liam Neeson). Astăzi, în timp ce-şi plâng morţii, albanezii caută răzbunare şi-l atacă direct pe acest fost agent CIA “înzestrat cu abilităţi speciale”.

Însă şi de această dată, Mills este în stare de orice pentru a-şi recâştiga libertatea şi a-şi salva familia din mâinile mafioţilor.

Despre cum a apărut ideea filmului, dar și alte detalii din spatele camerelor de filmat le puteți afla urmărind elementele bonus exclusive de pe BLU-RAY și DVD: Making of, Scene căzute la montaj, Galerie de poze, Galerie de gafe, Arta negocierii.

Regizat de Olivier Megaton, filmul Taken 2: Teroare în Istanbul este distribuit de către Pro Video în format BLU-RAY şi DVD, începând cu 5 februarie şi poate fi achiziţionat din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate la preţuri recomandate de 79.90 lei, respectiv, 52.90 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.