Blu-ray & DVD – Noutăţile lunii Aprilie

The Hobbit_blu The Hobbit_blu3d The Hobbit_dvd

Hobbitul: O călătorie neașteptată

Titlul original: The Hobbit: The Unexpected Journey

Regie: Peter Jackson

Distribuție: Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage, Ken Stott, Graham McTavish

Gen: Aventură, Fantastic

An de producție: 2012

Filmul se lansează pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD în data de 8 aprilie.

Aventura urmăreşte traiectoria lui Bilbo Baggins care porneşte în călătoria vieţii sale alături de un grup de luptători legendari, pentru a salva ţinutul gnomilor de fiorosul dragon Smaug. Ajutaţi de marele vrăjitor Gandalf, curajoşii misionari vor avea de trecut multe obstacole şi vor înfrunta personaje extrem de periculoase.

În această călătorie, Bilbo are ocazia de a-l cunoaşte pe Gollum, o creatură spectaculoasă, care îi va schimbă destinul pentru totdeauna. Naivul Bilbo devine, fără voie, apărătorul preţiosului inel de aur, obiectul fermecat care deţine secretele existenţei întregului tărâm.

Stolen-DVD

Jaf contra cronometru

Titlul original: Stolen

Regie: Simon West

Distribuție: Nicolas Cage, Malin Akerman, Josh Lucas, Danny Huston, Sami Gayle, Mark Valley, Kevin Foster

Gen: Acțiune, Thriller

An de producție: 2012

Filmul se lansează pe DVD în data de 8 aprilie.

Un hoţ disperat, Will Montogomery (Nicolas Cage) are doar 12 ore ca să fure 10 milioane de dolari şi să-şi salveze fiica de fostul său partener, Vincent. Un thriller ameţitor care îi aduce laolaltă pe actorul Nicolas Cage şi pe regizorul Simon West, cel ce a semnat şi regia filmelor Con Air şi Eroi de Sacrificiu 2.

Hotărât să-şi ia revanşa pentru un jaf major care s-a sfârşit prost, Vincent (Josh Lucas) îi răpeşte fiica (Sami Gayle) lui Will, cel care i-a fost la un moment dat complice,  şi o ameninţă cu moartea dacă nu primeşte banii în 12 ore.

În timp ce fiica sa este ţinută ostatică într-un taxi condus la întâmplare pe străzile din New Orleans, Will, disperat, apelează la ajutorul unui vechi asociat (Malin Akerman), pentru a-l ajuta să ducă la bun sfârşit jaful care îi va salva viaţa fetiţei sale. Din distribuţia filmului mai fac parte Danny Huston şi M.C. Gainey.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.