Ellen DeGeneres, vocea iubitului personaj Dory în varianta originală a animaţiei “Finding Nemo” a anunţat o nouă aventură pentru marile ecrane.
BURBANK, California (3 aprilie, 2013) – Atunci când Dory a spus “înoată mai departe” la finalul iubitei animaţii În căutarea lui Nemo, nici nu şi-a imaginat ce o aşteaptă (de fapt, şi dacă şi-ar fi imaginat, nu-şi aducea aminte). Ellen DeGeneres, vocea originală a peştişorului albastru prietenos, dar uituc, a anunţat astăzi că o nouă animaţie marca Disney•Pixar va plonja în cinematografele din întreaga lume pe data de 25 noiembrie 2015.

 “Am aşteptat această zi, mult, mult, mult timp”,

a declarat Ellen DeGeneres.

“Nu sunt supărată că producţia animaţiei cu Dory în rol principal a durat atât, îmi inchipui că echipa Pixar a fost ocupată cu realizarea ‘Toy Story 16’. Bine că întârzierea aceasta a meritat din plin. Scenariul este grozav, iar filmul are tot ce am iubit la prima parte a animaţiei: multă emoţie, e foarte amuzant şi, partea mea favorită, are mult mai multe scene cu Dory”

Regizorul Andrew Stanton invită fanii într-o nouă vizită în fascinanta lume oceanică din “Finding Nemo”, de această dată ghidaţi de faimoasa Ellen DeGeneres.“Nu mi-o pot imagina pe Dory fără Ellen, a declarat acesta.

“A cucerit spectatorii din întreaga lume, nu doar echipa noastră de la Pixar. O scenă care ne-a rămas a minte a fost cea în care este singură în ocean şi se întâlneşte cu Marlin. În noua animaţie, Dory se va reîntâlni cu cei dragi ei şi va învăţa pe parcurs câteva lucruri esenţiale despre importanţa familiei”,

completează Stanton.

Regizorul adaugă că povestea filmului are loc la aproximativ un an după cea din primul film, iar acţiunea sa are loc pe coasta Californiei. În noul film vor apărea atât binecunoscutele personaje din animaţia “În căutarea lui Nemo”, cât şi personaje noi, cel puţin la fel de simpatice.

Animaţia originală “În căutarea lui Nemo” a câştigat un Oscar în anul 2003 pentru Cel mai bun film de animaţie şi a fost nominalizată la alte 3 categorii, printre care “Cel mai bun scenariu original” şi “Cea mai bună coloană sonoră”. În plus, filmul este în topul Institutului American de Film al celor mai bune 10 animaţii din toate timpurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.