București, 3 aprilie 2013 – Vineri, de la orele 11, debutează cea de-a doua ediție a Grand Family Festival cu animația Disney, “Ralph Strică-Tot”. Festivalul este creat pentru a celebra vacanța de primăvară a copiilor, pe care îi invită să se bucure de filme împreună cu întreaga familie.

Grand Family Festival

În cadrul Grand Family Festival vor fi prezentate cele mai îndrăgite filme de animație și aventuri care au rulat în ultimii ani. Vor fi proiectate 15 filme, printre care titluri de succes la box-office, îndrăgite atât de copii cât și de părinți: 10 filme de animație precum “Madagascar 3: Fugăriți prin Europa”, “În căutarea lui Nemo” sau “Hotel Transilvania” si 5 filme artistice de aventuri, printre care “Grozavul și Puternicul Oz” sau “Uimitorul Om Păianjen”.

La proiecțiile din cadrul festivalului copiii sub 12 ani vor avea intrare gratuită, iar ceilalți membrii ai familiei vor beneficia de un preț special de doar 15 Lei.

Festivalul are loc la Grand Cinema Digiplex în perioada vacanței de primăvară, între 5 și 19 aprilie.

Programul complet al filmelor din cadrul Grand Family Festival și regulamentul pot fi găsite pe www.grandcinemadigiplex.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.