The Hobbit: An Unexpected Journey – DVD, Bluray și Bluray 3D

0
2422
Ascultă acest articol


Cu trei nominalizări la Oscar, primul episod al noii serii bazate pe capodoperele scriitorului J.R.R. Tolkien, filmul Hobbitul: O Călătorie Neaşteptată este disponibil, din 8 aprilie, în format BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD, în toate magazinele de specialitate şi marile centre comerciale din ţară.

 The Hobbit_DVD The Hobbit_BD Hobbit_3d

O producţie fenomenală cu rezultate spectaculoase de box-office, aventura fantastică din Hobbitul: O Călătorie Neaşteptată precedă povestea curajoşilor eroi din trilogia de succes Stăpânul Inelelor şi ne dezvăluie secretele din misterioasa lume a Pământului de Mijloc. Actorul Ian McKellen reia rolul marelui vrăjitor Gandalf  alături de o distribuţie nouă, formată din actori talentaţi ca Martin Freeman, Richard Armitage, Ken Stott sau Graham McTavish.

Acţiunea urmăreşte aventurile lui Bilbo Baggins care porneşte în călătoria vieţii sale alături de un grup de luptători legendari, pentru a salva ţinutul gnomilor de fiorosul dragon Smaug. Ajutaţi de marele vrăjitor Gandalf, curajoşii misionari vor avea de trecut multe obstacole şi vor înfrunta personaje extrem de periculoase.

În această călătorie, Bilbo are ocazia de a-l cunoaşte pe Gollum, o creatură spectaculoasă, care îi va schimba destinul pentru totdeauna. Naivul Bilbo devine, fără voie, apărătorul preţiosului inel de aur, obiectul fermecat care deţine secretele existenţei întregului tărâm.

Ediţiile pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD ale filmului conţin în exclusivitate 10 mini-documentare despre producţie: Povestea din spatele camerelor de filmat relatată de regizor, Procesul creativ al filmului, O plimbare prin diverse locaţii de filmare, dar şi multe altele.

Regizat de prodigiosul Peter Jackson, filmul Hobbitul: O Călătorie Neaşteptată este distribuit în exclusivitate de către Pro Video în format BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD, începând cu 8 aprilie şi poate fi achiziţionat din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate la preţuri recomandate de 149.90 lei, 79.90 lei, respectiv 52.90 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.