Din 10 mai, MediaPro Distribution aduce în cinematografele din ţară Nuntă cu peripeţii, o comedie de zile mari pentru toată familia, cu o distribuţie fenomenală din care fac parte Robert de Niro, Susan Sarandon, Diane Keaton, Katherine Heigl, Amanda Seyfried sau Robin Williams.

big_wedding_xxlg

Chiar dacă nu mai formează un cuplu de foarte mult timp, Don şi Ellie Griffin (Robert De Niro şi Diane Keaton) sunt forţaţi de împrejurări să pozeze din nou într-o familie fericită. Toată această şaradă a fost pusă la cale în momentul în care, la nunta fiului lor adoptiv, decide să participe, din senin, mama biologică a tânărului, dispusă acum să zboare peste mări şi ţări pentru a fi prezentă la eveniment.

Cu toţi ochii aţintiţi pe ei, familia Griffin trebuie să facă faţă situaţiilor hilare cu care se confruntă, preferabil fără a se ucide între ei.

Un film distribuit de MediaPro Distribution, Nuntă cu peripeţii are premiera pe 10 mai, în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Grand Cinema Digiplex Băneasa și alte cinematogrGrand Cinema Digiplex Băneasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.