X-Men The Last Stand zis și X-Men Ultima Înfruntare. Deci să începem cu titlul, e clar că această parte încheie o trilogie și cum se poate încheia o trilogie?! Decât cu posibilitatea unui antidot împotriva mutațiilor care dau naștere super puteriilor atât de folositoare, dar în același timp atât de distrugătoare.

x-men-last-stand-grey

Deci în ultima parte apare un leac care îi poate ”vindeca” pe mutanții de puteriile lor. Oare să fie asta posibil ?!

Pentru prima dată mutanții nu mai sunt obligații să aleagă binele sau răul, acum ei pot alege dacă să își mai păstreze puteriile sau pur și simplu să renunțe la ele.  O decizie grea pentru oricare să fi unic dar văzut ca un ciudat sau să fi normal și uman.

Opiniile sunt împărțite, tinerii mutanți pentru care este foarte greu ca să își accepte puteriile și care cred că este mai mult un blestem decât ceva bun, de cealaltă parte sunt cei din X-Men care nu văd un lucru bun din asta.

Profesorul Charles Xavier liderul X-Men nu crede într-un asemenea leac și mai mult decât atât el crede că este doar o altă păcăleală, așa să fie?! Oponentul său de o viață, Magneto își continuă încercările de a face din mutanți specia supremă și oamenii normali sunt doar onomalie care nu merită să trăiască.

În tot acest timp echipa X-Men se confruntă cu o altă problemă care îi amenință. Jean Grey una dintre cei mai puternicii mutanți din școala profesorului Xavier. Ea renaște ca și Dark Phoenix și devine o forță distrugătoare, nu doar pentru ea și pentru toată lumea din jurul ei. Ea numai are nici un control asupra puteriilor ei și Phoenix-ul  preia controlul.

Deci o concluzie după finalul trilogiei este că am descoperit că Hugh Jackman s-a născut pentru a interpreta rolul lui Wolverine.

Scenariul nu este unul foarte complex și asta pot să spun că este un minus pentru că un scenariu bun este piatra de fundație pentru un film pe măsura scenariului. Cum scenariul nu este excelent, nici filmul nu m-a lăsat cu gura căscată. Un film ”vizionabil” nu poți să ai prea mari așteptării de la un film cu super-eroi. Dar un film care merge văzut în specila de fanii X-Men, dar și de noi, cei care doresc să vadă efecte speciale bune și joc actoricesc ok care nu dezamăgește.

Per total un film ok care merită văzut odată în special pentru al trece în revistă. Dar să nu v-ă faceți prea mari așteptării  de la el. Un film simplu la care să v-ă relaxatii.

Enjoy.

[rating:4/5]

Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.