The Nut Job – Mircea Solcanu îl dublează pe Liam Neeson

În cinematografe din 24 ianuarie.

0
1387
Ascultă acest articol


După ce și-a demonstrat talentul ca om de radio, Mircea Solcanu, experimentatul prezentator al Poveștirilor de Noapte, își construiește o frumoasă carieră în domeniul dublajului de animație, interpretând un nou personaj plin de personalitate din 24 ianuarie, în filmul The Nut Job: Goana după alune.

nut_job_ver2_xlg

[quote_box_center],,De data asta sunt un raton, drăguț și nu prea. Cred că prezența în lumea personajelor animate e cea mai cinstită, pentru că nu trebuie să minți decât de dragul poveștii și al celor care vor râde în sală, pentru că și ăsta e un fel de Nut Job.”[/quote_box_center]

Este pentru a doua oară când Mircea Solcanu își face simțită prezența pe marile ecrane, debutul său în animație fiind marcat de filmul Justin ș cavalerii 3D, la invitația MediaPro Distribution. De această dată îi revine plăcerea de a-l dubla pe celebrul Liam Neeson, cel care în versiunea originală și-a împrumutat vocea unui raton (Raccoon).

Liderul autoproclamat al Parcului Liberty, Raccoon pare să fie nobil în conducerea comunităţii, dar este doar o faţadă după care se ascund propriile sale interese. Este un maestru al manipulării avid după bani şi putere şi nu s-ar da în lături de la nimic ca să-şi satisfacă apetitul. În ciuda delirului de grandoare, nu este capabil să facă mai nimic de unul singur, aşa că întotdeauna îi cere ajutorul Cardinalului de nezdruncinat. Raccoon s-a săturat de nepăsarea lui Surly faţă de regulile parcului şi pândeşte ocazia perfectă să scape de această rozătoare arogantă. Dar Raccoon s-a concentrat prea mult asupra lui Surly şi i-a scăpat din vedere că cel mai mare rival al său poate fi chiar mâna lui dreaptă, Andie.

Alături de Mircea Solcanu și-au mai adus contribuția la versiunea în limba română a filmului The Nut Job: Goana după alune3D Daniel Buzdugan și Andreea Marin.

Undeva într-un orăşel imaginar numit Oakton City, neastâmpărata veveriţă Surly şi prietenul său, şobolanul Buddy, pun la cale un plan foarte îndrăzneţ: sa jefuiască cel mai mare magazin de alune pentru a-şi asigura hrana pe timpul iernii! Promisiunea unui festin cu nuci, alune, arahide, fistic şi multe alte bunătăţi atrage o gramadă de voluntari. Aşa că cei doi adună o adevarată bandă de animăluţe, care mai de care mai curajoase sau mai… fricoase şi declanşează atacul!

Pentru ca planul lor să reuşească, cei doi au nevoie şi de o echipă de nădejde, dispusă la orice pentru a obţine prada. Astfel intră în joc prietenii lui Surly: narcisistul Grayson, seducătoarea Andie, ratonul Raccoon şi căţeluşa Precious.

Ce urmează este o întreagă aventură, foarte complicată şi foarte amuzantă!

Un film distribuit de MediaPro Distribution, The Nut Job: Goana după alune 3D are premiera pe 24 ianuarie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea și Cityplex Brașov și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.