American Hustle – DVD și Blu-ray

Titlu originalAmerican Hustle

Titlul în limba română: Țeapă în stil american

Regia: David O. Russell

Distribuția: Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper

Data lansare: Disponibil acum pe Blu-ray și DVD

Distribuitor: Empire Film România

Sinopsis:

Un film de ficţiune care se petrece în lumea fascinantă a unuia dintre cele grozave scandaluri din anii 1970, American Hustle/Ţeapă în stil american spune povestea unui escroc genial, Irving Rosenfeld (Christian Bale), care alături de seducătoarea şi parşiva sa parteneră, Sydney Prosser (Amy Adams), este obligat de împrejurări să lucreze cu un agent FBI, plin de idei trăsnite, Richie DiMaso (Bradley Cooper). DiMaso îi impinge pe cei doi în sferele puterii şi ale Mafiei din New Jersey, care sunt pe cât de fascinante pe atât de periculoase.

Jeremy Renner îl interpretează pe Carmine Polito, un politician vehement şi oportunist din New Jersey, care se trezeşte prins ca într-un cleşte între escroci şi agenţii federali. Imprevizibila soţie a lui Irving, Rosalyn (Jennifer Lawrence), ar putea fi cea care adaugă picătura care va duce la prăbuşirea întregului edificiu.

Ca şi celelalte două filme ale lui David O. Russell, American Hustle/ Ţeapă în stil american defineşte un gen de film în care este vorba despre iubire, remodelare şi supravieţuire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.