Trebuie să vă fi gândit cel puţin o dată cum puteţi scăpa de o recluziune. Însă cum se evită când e vorba de o crimă?

How to Get Away with Murder te ţine în alertă, clipeşti şi ai pierdut firul acţiunii. Uitaţi de Law & Order, Suits, Judge Judy, Drop Dead Diva sau The Good Wife, acesta e un serial care, deşi prezintă un caz per episod ca cele menţionate mai sus, în acest sezon are şi un plan secundar unde se desfăşoară o acoperire a unei omucideri. Cine sunt făptaşii?
Un grup de studenţi ambiţioşi ce asistă la cursul de legislaţie penală a sclipitoarei profesoare şi avocate Annalise Keating. Aceştia se înscriu în cursa pentru trofeul Justiţiei, ce le va aduce un loc distins în echipa de asistenţi ai profesoarei. 101
În primul episod aflăm cine sunt cei cinci norocoşi:

Michaela Pratt (Aja Naomi King), cea care vrea s-o impresioneze pe Keating mai mult ca oricine altcineva. Un fel de Hermione a grupului din care face parte, aceasta are un istoric lăudabil în domeniul Dreptului şi este mereu pregătită să impresioneze. Însă profesoara Annalise ridică ştacheta şi îi îngreunează atingerea obiectivului.

mp

Connor Walsh (Jack Falahee), tipul „periculos”. De ce periculos? Pentru că e atrăgător, inteligent, cu dare de mână şi conştient de toate aceste trăsături, ceea ce i-ar oferi şi putere, dacă nu ar fi atât de arogant. Ar face orice ca să intre în graţiile profesoarei Keating şi de aceea se află într-o competiţie permanentă cu Michaela. Oh, and sorry, ladies, he’s gayer than originally planned.

handsome

Laurel Castillo (Karla Souza), o armă ce nu a fost încărcată. Sensibilă, precaută, atentă la detalii şi capabilă să-şi ascundă calităţile, ea reprezintă un obiect de decor pentru colegii săi, aceştia eşuând să-i estimeze corect firea de potenţial concurent. Talentul înnăscut şi dorinţa de a face dreptate celor inocenţi o vor propulsa sub radarul lui Keating.

alana

Asher Millstone (Matt McGorry), un adversar de temut în echipa celor cinci stundeţi. Acest ştie-tot doreşte la fel de mult ca şi ceilalţi să i se alăture profesoarei Keating, care însă ştie câteva secrete din trecutul lui ce pot face din el un important membru al firmei de avocatură.

lel

Wes Gibbins, un lider înnăscut, numai că el nu ştie încă acest lucru. Generos, sufletist şi cu o ambiţie de nedărmat, deşi străin acestei lumi în care a păşit, băiatul află în timp ce învaţă că lumea justiţiei nu este atât de dreaptă pe cât ar fi crezut.

wes
Viola Davis străluceşte în rolul unei femei cu un trecut şi intenţii nu chiar atât de „curate”. Actriţa oferă o interpretare eterogenă, deosebită de fostele ei roluri de persoană grijulie, emotivă. Annalise este vulnerabilă, dezordonată, senzuală şi misterioasă. Aşa cum a mărturist şi actriţa, prin intermediul acestei noi eroine TV a reuşit să iasă din zona ei de confort.

How to Get Away with Murder apare în fiecare joi pe ABC.

THATSHOWYOUGETAWAY

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.