În timp ce în viața personală Ioana Blaj se pregătește să devină mămică, în “Cuscrii” se pregătește de nuntă!

Ioana Blaj și Paul Ipate formează un cuplu de tineri care vor să se căsătorească. Dar până la nuntă trebuie să treacă prin coșmarul oricăror tineri ce au astfel de gânduri: întâlnirea între cuscri.

Cunoscuți publicului din reclamele la telefonie mobilă unde au lucrat împreună, dar și din seriale tv, Ioana Blaj și Paul Ipate se reîntorc pe ecrane, în rolul a doi îndrăgostiți care trebuie să treacă peste testul familiei.

[pull_quote_center]“Ionuț este un băiat care lucrează într-o multinatională, genul de băiat care a muncit să ajungă acolo unde este, tocmai a fost promovat și încearcă să își asume noua funcție și în relația cu iubita lui.”, [/pull_quote_center]

spune Paul Ipate despre rolul său. Mariana, în schimb,

[pull_quote_center]“este o fată simplă, sensibilă, care își iubește familia și îl iubește și pe Ionuț, dar este împărțită între familie și iubit”, [/pull_quote_center]

spune Ioana Blaj.

Din 24 octombrie în cinematografele din toată țara, comedia “Cuscrii”, regizată de Radu Potcoavă, îi aduce pe marile ecrane pe Luminița Gheorghiu, Mircea Diaconu, Marian Râlea, Gabriela Popescu, Ioana Blaj și Paul Ipate. Filmul explorează cu mult umor coșmarul oricărui tânăr pe cale să se căsătorească: prima întâlnire dintre cuscrii.

Ionuț și Mariana se vor căsători curând. E timpul ca familiile lor să se întâlnească și să pună la cale fericitul eveniment. Cuscrii par să se înțeleagă perfect: îi unește pasiunea pentru telenovele, lux, muzica românească a anilor ’80 și țuica. Mai ales țuica.

Pe măsură ce sticlele se golesc, neînțelegerile încep să apară. Trei cupluri, trei viziuni asupra nunții: fast și opulență (cu porumbei albi, Holograf și Fuego), nuntă tradițională (cu lăutari și cort), sau una tinerească? Opțiuni diferite, tabere diferite. Nimeni nu cedează.

Mai mult, cei doi cuscri își amintesc că s-au mai întâlnit odată, acum 25 de ani. Erau în tabere diferite. Acum, ca prin minune, viața i-a adus din nou față în față. Urmează Marea Confruntare.

E nevoie de o minune ca această nuntă să mai aibă loc…

“Cuscrii”, cea mai nouă comedie a toamnei intră în cinematografele din toată țara de pe 24 octombrie. Produs de Media Pro Entertainment și distribuit în România de Intercom Film, filmul poate fi vizionat în premieră în cinematografele: Grand Cinema & More Băneasa, Hollywood Multiplex, Cine Grand Titan și Botoșani, The Light Cinemas, Cityplex Brașov, Cityplex Tulcea, Cityplex Constanța, Cinema Pro și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.