Ascultă acest articol

Serialul Soția perfectă, pe care telespectatorii îl pot urmări din ianuarie 2015 în premieră la Diva, are nu mai puțin de trei nominalizări la Globurile de Aur 2015!

Cea de a 72-a ediție a Premiilor Globurile de Aur se apropie: ceremonia de decernare a premiilor va avea loc pe 11 ianuarie 2015, la Los Angeles, iar joi, 11 decembrie 2014, a fost făcută publică lista nominalizaților.

Distribuția și echipa de realizatori ai serialului Soția perfectă are multe motive de bucurie! Soția perfectă apare pe lista nominalizaților pentru cel mai bun serial dramatic, Julianna Margulies candidează pentru trofeul acordat celei mai bune actrițe într-un rol principal dintr-un serial dramatic, iar Alan Cumming este nominalizat la categoria celui mai bun actor într-un rol secundar dintr-un serial dramatic. În Soția perfectă, Julianna Margulies interpretează rolul Aliciei Florrick, iar Alan Cumming este Eli Gold.

Într-o declarație oficială, făcută la scurt timp după anunțarea nominalizărilor la Globurile de Aur 2015, creatorii serialului, Robert și Michelle King au spus:

[pull_quote_center]”Pentru noi a fost o mare plăcere să filmăm Soția perfectă, așa că aceste nominalizări vin ca cireașa din vârful celui mai mare tort din lume! Mulțumim foarte mult organizației Hollywood Foreign Press. Întreaga distribuție a serialului a făcut o treabă grozavă în ultimul an, așa că ne bucurăm nespus atât pentru recunoașterea individuală a meritelor Juliannei și al lui Alan, cât și pentru nominalizarea serialului.”[/pull_quote_center]

THE GOOD WIFE[pull_quote_center]“Sunt șocat și foarte plăcut impresionat de această nominalizare, mai ales într-un an în care și serialul este nominalizat. Soția perfectă este realizat la cele mai înalte standarde“, [/pull_quote_center]

a declarat, la rândul său, actorul Alan Cumming, nominalizat pentru rolul lui Eli Gold din Soția perfectă.

Câștigătorii Globurile de Aur vor fi anunțați în cadrul ceremoniei de pe 11 ianuarie 2015, de la Los Angeles.

Sezonul 6 al serialului Soția perfectă va fi difuzat, în premieră, la Diva, începând din data de 11 ianuarie 2015, la ora 21:00. Noul sezon al acestui serial de mare succes începe cu o miză uriașă, căci Cary este arestat din cauza unei tranzacții masive cu droguri, iar firma Florrick/Agos este presată să facă rost de banii necesari pentru a-i plăti cauțiunea. Câte un episod va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 21:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.