Netflix anunță prima serie de dramă rusească, „ANNA K”

Puternica serie contemporană este scrisă de Roman Kantor

0
492
Ascultă acest articol


Netflix anunță primul său serial de dramă rusesc, ANNA K (WT). Seria este o repovestire fastuoasă și contemporană a romanului clasic scris de Lev Tolstoi, „Anna Karenina.”

Svetlana Khodchenkova (Tinker Tailor Soldier Spy) o va interpreta pe Anna Karenina.

Michael Azzolino, Director Original Series, Netflix – „Suntem incredibil de mândri să anunțăm prima noastră serie rusească realizată cu 1-2-3 Production. Echipa talentată de scriitori, regizori și producători a creat o serie imaginativă și captivantă. Suntem încântați să le aducem viziunea pentru această poveste atât de admirată abonaților noștri din Rusia și din întreaga lume”.  

Valeriy Fedorovich și Evgeniy Nikishov, 1-2-3 Production: „Suntem extrem de onorați că echipei noastre i s-a încredințat crearea primului serial de televiziune rusesc comandat pentru serviciul de divertisment la nivel mondial, cu peste 200 de milioane de abonați. Acest efort este mai mult decât emoționant și provocator, dar întrucât elementul de bază al viitoarei serii se concentrază pe una dintre operele literare fundamentale ale lumii dedicate iubirii, sperăm că vom putea atinge inimile oamenilor din Australia și până în Brazilia. Suntem înarmați cu o super adaptare a scenariului realizată de către Roman Kantor și Maria Mikulina și cu talente de vârf atât în ​​fața, cât și în spatele camerei, inclusiv co-regizorii Natasha Merkulova și Aleksey Chupov. Avem încredere deplină în echipa noastră și suntem încrezători că rezultatul va depăși așteptările. Este prima noastră experiență de lucru mână în mână cu echipa Netflix și suntem foarte inspirați de sinergia pe care am stabilit-o deja și de ceea ce va ieși din ea”.

Roman Kantor: „A aduce „Anna Karenina” în Rusia secolului XXI și a introduce această poveste simultan în întreaga lume în propria ei limbă (și multe altele) prin miracolul Netflix este un vis devenit realitate pentru mine. Literalmente, așa cum ideea pentru acest serial TV mi-a venit în vis și îmi doresc să o pun în practică de atunci”.

Sergey Kornikhin (Droog Drooga): „Suntem cu adevărat mândri că facem parte din unul dintre primele proiecte Netflix în Rusia – este o mare onoare și o responsabilitate imensă. Pentru a reformula faimosul citat, este un mic pas pentru compania noastră, dar un pas imens pentru întreaga industrie”.

Despre serial: ANNA K este o repovestire fastuoasă și contemporană a romanului clasic al lui Lev Tolstoi „Anna Karenina”, unul dintre cele mai cunoscute romane din întreaga lume. Seria este plasată în Rusia modernă, unde socialista Anna Karenina, soția viitorului guvernator al Sankt-Petersburgului, intră într-o relație amoroasă care îi schimbă viața cu Vronsky, elegantul moștenitorul al unui imperiu din aluminiu. Aventura lor scapă rapid de sub control, amenințând echilibrul delicat al legăturilor lor familiale și al relațiilor sociale. Cu acțiunea ce are loc între Moscova cosmopolită, Sankt Petersburgul plin de istorie și zona rurală accidentată a Rusiei, drama explorează teme ale pasiunii, loialității și adevărul de necontestat că nici o cantitate de bogății nu ne poate salva de capacitatea iubirii de a ne elibera sau de a ne aduce la moarte.

Regizori: Valeriy Fedorovich, Evgeniy Nikishov, Natasha Merkulova , Aleksey Chupov și Roman Kantor

Producători: Valeriy Fedorovich, Evgeniy Nikishov, Sergey Kornikhin, Roman Kantor

Locații de filmare: Moscova și St. Petersburg, Rusia

Seria va fi lansată pe Netflix la nivel mondial. Data premierei va fi anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.