Câștigătorul premiului Globul de Aur Dylan McDermott (Hostages, American Horror Story) și actrița Maggie Q 5100(Nikita, Divergent) sunt protagoniștii noului serial Hărțuitorii (Stalker), un thriler psihologic care începe în premieră la Diva cu două episoade difuzate miercuri, 4 februarie, la ora 21:00.

În Hărțuitorii, detectivii investighează cazuri de hărţuire – voyeurism, hărţuire online şi obsesii romantice – în cadrul Unităţii de Evaluare a Ameninţărilor din Departamentul de Poliţie din Los Angeles (LAPD). Din distribuţie mai fac parte Mariana Klaveno (True Blood), Victor Rasuk (Godzilla, Cincizeci de umbre ale lui Grey) şi Elisabeth Röhm (Ţeapă în stil american), iar serialul este creat de Kevin Williamson (The Following, The Vampire Diaries, Dawson’s Creek, Scream 4).

Detectivul Jack Larsen (McDermott) s-a transferat recent în această unitate de la Divizia de Criminalistică din New York şi a avut deja probleme din cauza personalităţii lui puternice, încrederii în forţele proprii şi comportamentului problematic – dar toate acestea se pot dovedi a fi atuuri la noul lui loc de muncă. Şefa lui, Lt. Beth Davis (Maggie Q), este puternică, concentrată şi extrem de pricepută în ceea ce face, motivată de propria experienţă de victimă. Alături de restul echipei – tânărul şi ambiţiosul Detectiv Ben Caldwell (Rasuk) şi inteligentul Detectiv Janice Lawrence (Klaveno) – Larsen şi Davis evaluează nivelul de ameninţare al diverselor cazuri şi reacţionează înainte ca intimidarea să atingă un nivel alarmant, în timp ce încearcă să-şi ţină sub control şi propriile obsesii.

Atitudinea încrezătoare a lui Larsen și comportamentul lui neortodox intră în conflict cu personalitatea puternică a locotenentului Davis, care nu poate să-și uite trecutul tulbure, de victimă a unui urmăritor abuziv. Celor doi li se alătură o echipă entuziastă de experți și împreună se ocupă de un urmăritor obsedat de ideea de a le da foc victimelor sale și de un student de colegiu care susține că ar fi, la rândul lui, urmărit.

Nu ratați primele două episoade ale serialului Hărțuitorii miercuri, 4 februarie, de la ora 21:00, numai la Diva! În fiecare miercuri, de la aceeași oră, va fi difuzat câte un episod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.