Ascultă acest articol


Liderul pieței de telecomunicații mobile din Romania, Orange, va susține, în calitate de sponsor principal, ediția de anul acesta a celui mai mare eveniment dedicat pasionaților de filme, seriale, jocuri video, benzi desenate din estul Europei, East European Comic Con.

[pull_quote_center]“Suntem încantați de susținerea oferită de Orange și sunt sigur că acesta este doar începutul unei frumoase colaborări de lungă durată”,[/pull_quote_center]

a declarat Mircea Mureșan, general manager East European Comic Con.

[pull_quote_center]“Ne bucurăm să fim alături de East European Comic Con, cel mai mare eveniment dedicat pasionaților de gaming și filme din Europa de Est. Implicarea noastră în acest proiect a venit firesc, având în vedere că Orange România pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de jocuri online sau pentru mobil prin Portalul Orange pe mobil, dar și filme și seriale, prin intermediul opțiunilor Orange TV Go.”[/pull_quote_center]

(Mirela Bosoi, Head of Brand and Communication, Orange România)

Evenimentul va avea loc în perioada 8-10 mai la Romexpo și va oferi cadrul ideal pentru interacțiunea dintre fani și actori de la Hollywood, cosplayeri internationali, artiști grafici sau celebrități din mediul online.

Astfel, la Romexpo, în perioada 8-10 mai ai șansa să îi cunoști pe Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Robert Knepper (T-bag din Prison Break), John Noble (Walter Bishop din Fringe, Denethor din Stapanul Inelelor), Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones), Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural) sau Dan Starkey (Strax din Dr. Who).  Totodată, Michael Stevens, creatorul celebrului canal Vsauce, va veni și el special la noi în țară special pentru un panel cu publicul.

În plus, nicio celebritate online din România nu va lipsi: Creative Monkeyz, Doza de Haș, Sector 7, 10lucruri, Zmenta, Romercial, Rezumatul Zilei, Dani pe net și Bobospider.

Lor li se alătură artiștii Skies of Fire, Bobmeatbag și Sycra, iar un “oaspete” aparte va fi Tronul de Fier din celebrul serial Game Of Thrones, adus special la noi în țară de către HBO Romania.

De asemenea, East European Comic Con va găzdui și finala campionatului regional de gaming, ESL SEE.

Abonamentele pot fi achiziționate din rețelele Eventim și My Ticket la pretul de 64 de lei, iar de maine, 1 aprilie, vor fi disponibile la pretul de 69 de lei. În ultima săptămână costul va fi de 79 de lei.

East European Comic Con  este organizat de Asociația Culturală Kesenai și Kickoff Events.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.