Ascultă acest articol


Christopher McQuarrie regizează filmul după un scenariu scris de Drew Pearce și Will Staples. Filmul e produs de Tom Cruise prin compania lui, Tom Cruise Productions. și de J.J. Abrams și Bryan Burk, prin compania Bad Robot. David Ellison, Dana Goldberg și Don Granger de la Skydance Productions vor fi producătorii executivi ai filmului.

Tom Cruise reia rolul lui Ethan Hunt cu care publicul din toată lumea a făcut pentru prima dată cunoștință în 1996. În cel de-al cincilea capitol se vor întoarce, de asemenea, Simon Pegg în rolul lui Benji, Jeremy Renner în rolul lui Brandt, și Ving Rhames în rolul lui Luther. Lor li se vor alătura Alec Baldwin și Rebecca Ferguson.

Cel de-al patrulea capitol al francizei, “MISSION: IMPOSSIBLE: GHOST PROTOCOL”, a fost un succes internațional, cumulând 700 de milioane de dolari la box office, fiind filmul cu cele mai mari încasări din cariera lui Tom Cruise.

În total, franciza “MISSION: IMPOSSIBLE” a cumulat peste 2 miliarde de dolari pe plan internațional, fiind una din cele mai de succes din istoria cinematografiei.

Cel de-al cincilea capitol va fi lansat pe 31 iulie 2015.

Pagina oficială de Facebook din România poate fi accesată aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.