Ascultă acest articol


eddie-infoAtunci când ne gândim la filmele de comedie americane, Eddie Murphy este cu siguranță un nume care ne vine în minte. Cu o carieră de peste 30 de ani, actorul poate fi numit, fără prea multe exagerări, Regele Comediei.

Rezultatele de box office înregistrate de filmele lui Murphy îl poziționează în topul celor mai de succes actori din Statele Unite. Însă, la fel ca multe alte celebrități de la Hollywood, Murphy nu a fost mereu inspirat în alegerea rolurilor sale. Veți găsi atașat un infografic cu titlurile de succes și producțiile mai puțin reușite în care a jucat Eddie Murphy în cei 30 de ani de carieră.

Publicul român se poate bucura de prezența încântătoare a actorului pe canalul Paramount, miercuri, 15 iulie 2015.

Dreamgirls este o dramă muzicală care a câștigat trei Globuri de Aur și două premii “Oscar”, și poate fi văzută începând cu orele 20:20. Pentru rolul cântărețului James “Thunder”, Murphy a fost recompensat cu mai multe distincții, printre care Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un rol secundar și trofeul The Screen Actors Guild Award pentru interpretare a unui actor în rol secundar. Alături de Murphy, în acest film mai joacă Beyoncé Knowles și Jamie Foxx. Cu un cost de producție de 80 de milioane de dolari, Dreamgirls este cel mai costisitor film din America, având în distribuție, aproape în totalitate, actori afro-americani.

De la 22:40, telespectatorii pot urmări Harlem Nights, un film de comedie- crimă care include cele mai amuzante trei personaje care au existat vreodată pe scenele de comedie: Eddie Murphy, Richard Pryor și Redd Foxx. Eddie Murphy este și director și scenarist. Distribuția îl include și pe fratele lui Eddie, Charlie Murphy. Filmul a fost nominalizat la Oscar în 1990 pentru cele mai bune costume.

Program:

15 Iulie

  • Dreamgirls-20:20
  • Harlem Nights-22:40

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.