Ascultă acest articol


Ieri, John C.Reilly (“Guardians of the Galaxy”, “Talladega Nights:The Ballad of Ricky Bobby”), care este şi vocea titularului personaj a confirmat în cadrul unui interviu la Galway Film Fleadh din Irlanda  că a semnat contractul pentru “Wreck It Ralph 2“.

John C. Reilly arrives at the world premiere of "Wreck-It Ralph" at El Capitan Theatre on Monday, Oct. 29, 2012, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)“Wreck-It Ralph” a devenit astfel animaţia Disney cu cele mai mari încasări avute vreodată la debut, deţinătoarea anterioară a titlului fiind “Tangled”, cu 48.8 milioane de dolari obţinute la lansarea din 2010, potrivit BoxOfficeMojo. Animaţia a avut încasări de peste 470 milioane de dolari pentru Studiourile Walt Disney, 189 de milioane de dolari pe plan intern şi 281 de milioane de dolari pe plan internaţional.

Animația spune povestea lui Ralph, un personaj negativ dintr-un joc video, aflat mereu în umbra lui Fix-It Felix, personajul pozitiv, iubit de toată lumea şi care salvează mereu situaţia. După decenii de resemnare, Ralph hotărăşte să-şi ia soarta în mâinile sale masive şi porneşte într-o călătorie plină de peripeţii prin lumea jocurilor video în care îşi ducea existenţa, pentru a dovedi că are şi el stofă de erou. Situaţia scapă de sub control atunci când Ralph, dornic să demonstreze ce şi-a pus în gând, eliberează un inamic puternic dintr-un shooter modern, ridicând riscul ca toate celelalte jocuri să fie distruse de acesta. O întâlneşte aici pe dura Calhoun, ce are gradul de sergent, însă nu ea va fi cea care îl va ajuta să readucă lucrurile pe un făgaş de normalitate pentru toate jocurile ameninţate acum cu distrugerea, ci o tânără bizară şi ţâfnoasă numită Vanellope von Schweetz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.