Personajele Toni (Marius Damian) și Oana (Antoaneta Zaharia), îndrăgiții îndrăgostiți din “Minte-mă frumos”, revin pe marile ecrane în “Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, din 1 aprilie în cinematografe. Și nu e o păcăleală!

Căsătoriți atât în viața reală cât și pe marele ecran, cei doi actori leagă povestea din “Minte-mă frumos” cu cea din “Minte-mă frumos în Centrul Vechi” și adaugă sare și umor cât cuprinde celei mai tari comedii românești de anul acesta!

Între timp, Toni s-a căsătorit cu Oana, pe motive de “luna a șasea”, a devenit familist, are un copil, a devenit mai leneș și și-a lăsat favoriții. Oana a devenit capul familiei, i-a interzis lui Toni să mai hackărească, în afara cazurilor de forță majoră. În “Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, forța majoră intervine la tot pasul, forțându-l pe Toni să se încurce cu cămătarii, să joace pe scena unui teatru și să danseze Perinița îmbăcat în mireasă. Nebunie totală!

Spectatorii care au văzut și prima parte își vor da seama că Toni a evoluat, ca orice familist, cu copil. I s-a aprofundat înclinația naturală spre lene, iar personalitatea lui a început să fie ghidată de soție”,

spune Marius Damian despre Toni.

Soție, mamă, prietenă și viitoare nașă, Oana se descurcă de minune să descurce și să încurce lucrurile. Nu neapărat în ordinea asta. Oana are acum marea ambiție să fie nașa unui cuplu de tineri actori – Doru și Dora, intepretați de Pavel Ulici și Nicoleta Hâncu. “E dorință ei interioară de a fi și ea vedetă”, spune Antoaneta Zaharia care a jucat alături de soțul ei din viața reală, Marius Damian.

Un soț căruia, dacă îi dai direcții bune, știe să te asculte.”

Minte-mă frumos în Centrul Vechi, cea mai tare comedie românească a anului, se lansează în cinematografe pe 1 aprilie.

Regizat de Iura Luncașu, după un scenariu de Adrian Lustig, filmul reunește nume tinere ale teatrului românesc: Pavel Ulici, Nicoleta Hâncu, Antoaneta Zaharia, Marius Damian, Sorin Miron, Alexandru Unguru, Aida Economu, Diana Roman, dar și nume cunoscute și apreciate din lumea filmului: Coca Bloos, Adriana Trandafir, Emilian Oprea şi George Pişteranu. Alături de ei apar și vedete tv, precum Viorel Lis, Codin Maticiuc şi Virgil Ianţu.

Sinopsis:

Cinci tineri actori pregătesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu şi Freddie alcătuiesc un armonios pentagon amoros. Dora şi Lucy sunt îndrăgostite de Doru, dar Doru e îndrăgostit de păcănele. Alecu e îndrăgostit de Dora, dar se mulţumeşte cu Lucy. Lucy se mulţumeşte cu oricine. Oricând, oriunde. Cât despre Freddie… e greu de definit pe cine și ce iubește mai mult.

Un singur lucru e cert: cămătarii nu-l iubesc deloc pe Doru. Cu recuperatorii pe urmele lui, acesta apeleaza la Toni, care nu şi-a pierdut talentul de hacker exersat în „Minte-mă frumos”. Şi cum soția lui, Oana, şi-a pus în minte să-i năşească pe Dora şi Doru, Toni mai loveşte o dată. Cum era de asteptat, cel lovit va fi chiar Toni. Norocul lui că știe să se facă de râs ca nimeni altul.

Și totuși: ce caută Virgil Ianțu si Viorel Lis în toată îmbârligătura asta ? O caută cu lumânarea…

Minte-mă frumos în Centrul Vechi” este produs de Fundația Teatrul Contemporan. Producători: Adrian Lustig și Cristina Dobrițoiu. Scenariul este semnat de Adrian Lustig, imaginea – Andrei Băltărețu.

Filmat în toamna anului trecut în București, “Minte-mă frumos în Centrul Vechi” va fi lansat în cinematografele din întreaga țară pe 1 aprilie. Vă așteptăm la film!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.