Sony Pictures Television Networks lansează astăzi o aplicație pentru mobil, gratuită, ce ajută utilizatorii să captureze și să posteze imagini ale unei lumi mai bune. Aplicația susține Imaginează-ți asta/ Picture This, campania globală a companiei ce promovează eforturile de protejare a mediului.

Noua aplicație Picture This a fost dezvoltată de către REDspace, cunoscuți pentru design-ul interactiv și serviciile de dezvoltare premiate și este disponibilă pentru smartphone-uri și tablete iOS și Android.

Surprinzând o grădină urbană, o persoană ce reciclează obiecte nedorite sau albia curată a unui râu, utilizatorii sunt încurajați să posteze imagini care arată frumusețea peisajelor urbane și rurale, ilustrând cum ar putea arăta o lume mai bună, dar și eforturile – mai mici sau mai mari – pe care trebuie să le depunem pentru a ajunge acolo.

“Prin puterea poveștilor spuse de imagini, invităm pe toată lumea să captureze și să arate și celorlalți imagini cu o lume mai bună, o comunitate mai sustenabilă și un mediu mai curat”

a declarat Andy Kaplan, președinte al rețelelor globale Sony Pictures Television.

“Să ne folosim de cunoștințele noastre pentru a crea nu doar experiențe interactive revoluționare, dar și schimbări pozitive la nivelul planetei? Ei bine, nu se poate mai provocator de atât pentru noi”

a spus Mike Johnston, președinte și CEO REDspace.

“În special când este vorba de a colabora cu o entitate incredibilă precum Sony Pictures Television, a cărei pasiune constantă de a inspira pe ceilalți să lucreze împreună și să lase în urmă un impact global este molipsitoare.”

Campania Imaginează-ți asta/ Picture This a fost lansată pe 28 septembrie 2015 în 30 de limbi, într-un efort major de a supune atenției problemele de mediu la nivelul celor 178 de țări din toată lumea în care compania are afaceri. Patruzeci și cinci de rețele participă, utilizând resursele proprii – de la campanii on-air la social media și evenimente ale comunității— pentru a aduce în prim plan problemele care afectează regiunile respective. Aflați mai multe vizitând: www.sptpicturethis.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.