Black Mass – Blu-ray Review

0
1129

Black Mass – Blu-ray Review

EDIŢIE : Normală

GEN : Biografic, Crimă, Dramă

VIDEO :

Codec: MPEG-4 AVC (23.95 Mbps)
Resolution: 1080p
Aspect ratio: 1.85:1 (16×9)
Original aspect ratio: 2.4:1

AUDIO :

DTS-HD Master Audio: Engleză 5.1, Dolby Digital: Cehă 5.1, Maghiară 5.1, Polonă 5.1 V/O, Tailandeză 5.1, Rusă 5.1, Turcă 2.0

SUBTITRĂRI : Română, Arabă, Cantoneză, Cehă, Chineză, Coreeană, Ebraică, Maghiară, Polonă, Portugheză – Europeană, Rusă, Tailandeză, Turcă

NUMĂR DISCURI : 1

CLASIFICARE : N-15

DATA LANSĂRII : MARTIE 2016

DURATA : 122 min

PREŢ : 79.90RON

SINOPSIS

În 1970, agentul FBI John Connolly reușește să îl convingă pe temutul gangster James „Whitey” Bulger să colaboreze cu biroul federal de investigații pentru a elimina un dușman comun: mafia italiană din Boston. Drama surprinde povestea acestei alianțe atipice care a scăpat de sub control, permițându-i lui Whitey să evite legea, să-și consolideze puterea și să devină unul dintre cei mai periculoși criminali din istoria orașului.

DESPRE BLU-RAY

Carcasa este normală, iar în interior nu mai există alte materiale, flyere, reclame, promoții e.t.c.

Odată introdus Blu-ray-ul în player apare sigla producătorului și apoi meniul animat cu muzică pe fundal. După apăsarea butonului Play urmează câteva avertismente antipiraterie, înainte de începerea filmului.

BONUS

  • Unde se termină filmul, începe vânătoarea! Vom descoperi un adevărat labirint învăluit în mister care a dus la capturarea celui mai căutat fugar aflat pe lista FBI-ului de la acea vreme: Whitney Bulger.
  • Johnny Depp: Cum s-a pregătit să devină Whitney Bulger și Black Mass: Deepest Cover, Darkest Crime.

RECENZIE FILM

” Cu toate că cele câteva gloanțe trase și micile impulsuri de umor și emoție nu transmit atât de mult pe cât ar trebui, filmul merită văzut, dacă nu pentru povestea destul de sec spusă a lui James Bulger, măcar pentru prestația de zile mari a lui Johnny Depp… ”

Întreaga noastră cronică poate fi citită aici.

TRAILER

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.