Ascultă acest articol

Acum un an anunțam participarea Activision Blizzard la East European Comic Con 2015. Știam atunci că va fi o prietenie de durată, dar nu ne-am închipuit niciun moment că vei citi aceste rânduri tot pe 5 mai, fix cu un an mai târziu. Pentru că da, aceste rânduri sunt pentru tine, fanul înfocat Warcraft, Diablo, StarCraft, Hearthstone, Heroes of The Storm și Overwatch. Pentru tine am venit anul trecut la East European Comic Con și pentru tine venim și în 2016. Old habits die hard!

Pe 24 mai lansăm Overwatch și vrem să-ți arătăm jocul în toată gloria lui printr-un stand dedicat la East European Comic Con, în perioada 27-29 mai. ESL va fi încă o dată gazda noastră și tot ei vor organiza primul concurs de Overwatch din România, ESL Arena Overwatch Open, cu finala live pe scena ESL Arena. Câștigătorii pleacă acasă cu premii în bani și în produse ASUS, dar trofeul merge spre o singură echipă. Dacă vrei să-ți măsori puterile împotriva altor agenți Overwatch, înscrie-te acum prin intermediul acestui link pentru turneul de calificare ce va avea loc în perioada Open Beta a jocului.

Vino la East European Comic Con și fii alături de Blizzard Entertainment pe parcursul celor trei zile în care este rândul nostru să fim de gardă pentru tine. Standul dedicat Overwatch te așteaptă cu cele mai noi și mai puternice desktop-uri și notebook-uri ASUS, pe care vei putea juca cu eroul tău preferat meciuri palpitante, alături de prietenii tăi.

Consolele PlayStation 4 îți dau posibilitatea să descoperi versiunea jocului Overwatch dedicată lor, voia bună și distracția fiind prezente în orice joc Blizzard Entertainment, indiferent de platformă.

Vino să ne bucurăm împreună de Overwatch, să te joci pe cele mai tari PC-uri și pe cele mai bune console, să participi la concursurile și tombolele organizate la stand împreună cu partenerii noștri, ASUS și PlayStation, să lupți alături de sau chiar împotriva unor invitați surpriză și nu în ultimul rând, să ne arăți pasiunea ta pentru jocurile Blizzard Entertainment. Vom premia în fiecare zi cel mai bun cosplayer dedicat universului Blizzard care ne calcă pragul.

Standul Overwatch te așteaptă la ESL Arena din cadrul Pavilionului C5 de la Romexpo. East European Comic Con are loc în perioada 27-29 mai, iar biletele se pot procura de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.