Cartoon Network lansează primul joc „Hideţi. tineri titani!”

0
2915
Ascultă acest articol


Din această vară, fanii „Haideţi, tineri titani!” se vor putea distra cu un nou joc, Teeny Titans. Aplicația se află sub licența Warner Bros. Interactive Entertainment și oferă fanilor o nouă modalitate de a interacționa cu eroii lor preferați.  Aplicația folosește vocile originale din serialul „Haideți, tineri titani!” și aduce laolaltă actori, dar și vedete din lumea virtuală, precum George Takei, care va da voce unui nou personaj creat special pentru acest joc.

În aplicaţie, Robin, personaj principal al serialului, devine din ce în ce mai preocupat de jocul și de figurinele Teeny Titans. Pentru a deveni campionul Teeny Titans din  Jump City, Robin trebuie să colecționeze acțiuni, pentru a câștiga turneele și pentru a marca împotriva altor jucători din universul „Haideți, tineri titani!”. Scopul este să câștige toate bătăliile și să-l detroneze pe campionul misterios!

Aplicația Teeny Titans este dezvoltată de Studiourile Grumpyface, echipa din spatele unor jocuri apreciate în întreaga lume, printre care se numără Steven Universe RPG Attack the Light şi  Fetițele Powerpuff, Flipped Out.

Teeny Titans  va fi disponibil pentru dispozitivele iOS și Android din această vară, iar, începând de luni, 6 iunie, de la 15:25, publicul va putea urmări episoade noi „Haideți, tineri titani!”, doar la Cartoon Network.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.