Începând cu 23 iunie, după un beta limitat, toți membrii se pregătesc pentru impact în joiaGFN pentru că popularul RPG open-world, Genshin Impact vine pe GeForce NOW.

Membrii se pot aventura în vasta lume a jocului pe orice dispozitiv. Membrii RTX 3080 beneficiază și de streaming în rezoluție 4k și 60 de cadre pe secundă pe aplicațiile de PC și Mac. (Important, jocul va fi disponibil doar pe PC, Mac și Chromebook la lansare).

Sunt multe alte vești pentru care utilizatorii se pot bucura săptămâna aceasta, pentru ca aplicațiile de PC și MAC primesc un update la versiunea 2.0.41, care aduce o funcție mult cerută – suport pentru copy-paste din clipbloard în timpul sesiunii de streaming pe aplicațiile de PC și Mac. În același timp, streaming la 120 FPS vine pe toate dispozitivele mobile Android care au ecrane de 120Hz. Suportul pentru dispozitive mobile va veni progresiv în cursul următoarei săptămâni, iar experiența de utilizare poate varia în funcție de model.

Nu în cele din urmă, ce este joiaGFN fără jocuri? Membrii vor primi 6 noi titluri, printre care și Chivalry 2 și Starship Troopers: Terran Command.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.