Pentru zilele și serile relaxante de vară, pe tot parcursul lunii iulie, AMC Networks International Central Europe propune o vastă colecție de personaje, comedii, filme clasice, emisiuni şi programe excelente!

AMC, în luna iulie ne prezintă sezonul 2 al serialului „Better Call Saul”, prequel-ul serialului Breaking Bad, începând din 21 iulie de la ora 00:00, apoi în fiecare joi de la ora 23:00.

Filmcafe, vine cu propuneri de relaxare prin filmele cu actorul de Oscar, Gene Hackman, sau comediile de duminică seara, ori cu serialul dramatic „Afaceri de Stat”, în fiecare miercuri de la 22:00.

La Tv Paprika, gust fabulos și savoare, ne oferă emisiunea „În Bucătărie cu Ebba” din 18 iulie, ora 21:30.

În zilele de vacanţă, cei mici sunt invitaţi să urmărească aventurile unor copii veseli şi iubitori ai poneilor, în sezonul 2 al serialului Ferma Lenei”, ce va avea premiera la Minimax pe 27 iulie la ora 16:55.

Deviza lunii iulie la Megamax este: Sport, Distracție și Acțiune!

AMC – Better Call Saul – Sezonul 2

PREMIERA: 21 iulie la 00:00 și 28 iulie la 23:00

Sezonul 2 din Better Call Saul îl urmăreşte pe Jimmy pe calea sa plină de întorsături prin care se transformă în alter egoul său din Breaking Bad, o cale marcată de noi urcuşuri şi coborâşuri.

FILMCAFE – Afaceri de stat | Seară cu Gene Hackman

Afaceri de Stat

În fiecare miercuri de la ora 22:00

Serialul prezintă povestea agentului CIA, Charleston Tucker, consilierul preşedintelui în situaţii intense cu mize mari în întreaga lume. Ea încearcă în acelaşi timp să aducă în echilibru responsabilităţile politice cu viaţa personală complicată.

Seară cu Gene Hackman

16 iulie – Această seară de sâmbătă este dedicată câştigătorului de Oscar, Gene Hackman

Bun venit în Mooseport! – la ora 19:15
Un mafiot la Hollywood – la ora 22:00

TV PAPRIKA – În bucătărie cu EBBA

PREMIERA: 18 Iulie, ora 21:30

Această emisiune culinară fantastică pentru familii prezintă reţete sănătoase care vor fi apreciate atât de cei mici, cât şi de cei mari. Serialul pune accent pe alimentaţia sănătoasă şi protecţia mediului pe tot parcursul său. Pasiunea şi dragostea Ebbei pentru gătit este contagioasă: urmărind emisiunea, cu siguranţă vom pune mâna şi noi pe o oală sau tigaie!

MINIMAX – Ferma lenei S2

PREMIERA: 27 iulie de la ora 16:55

În seria Ferma Lenei, puteţi cunoaşte poveştile celor patru prieteni care nu doar că adoră poneii, dar înfiinţează o fermă cu scopul de a îngriji caii răniţi. Oare este suficientă buna intenţie sau vor fi obstacole pe calea atingerii scopului? Dacă ne însoţeşti, vei afla!

MEGAMAX – Sport și distracție

Zilnic, din 7 iulie de la ora 8:30

Baschetbaliştii

Fotbal extrem

Surferii

Megamax propune în vacanța de vară un maraton de sport și distracție, din 17 iulie, cu trei dintre cele mai îndrăgite seriale sportive: Baschetbaliștii, Fotbal Extrem și Surferii. Sezonul cald oferă prilejul perfect pentru sport, iar copiii pot învăța să îndrăgească mișcarea în aer liber, ce este spiritul de echipă și cum își pot face o mulțime de prieteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.