Dirty Grandpa – Blu-ray Review

0
1286

Dirty Grandpa / Bunicul dezlănțuit – Blu-ray Review

EDIŢIE : Normală

GEN : Comedie

VIDEO :

Codec: MPEG-4 AVC (23.95 Mbps)
Resolution: 1080p
Aspect ratio: 1.39:1 (16×9)
Original aspect ratio: 2.4:1

AUDIO :

DTS-HD Master Audio: Engleză 5.1, Maghiară 5.1

SUBTITRĂRI : Română, Engleză, Maghiară, Cehă

NUMĂR DISCURI : 1

CLASIFICARE : N-15

DATA LANSĂRII : IULIE 2016

DURATA : 1h 42 min

PREŢ : 69.90RON

SINOPSIS

Jason Kelly (Zac Efron) se află la doar o săptămână distanță de nunta cu fiica răsfățată a șefului său, deci cu un pas mai aproape de visul lui de a deveni partener la firma de avocatură unde lucrează de mult. Abia târziu, tânărul va realiza că toate planurile îi sunt periclitate de bunicul guraliv, cu care pleacă în vacanța de primăvară la Daytona.

Între petreceri scandaloase, conficte aprinse în bar și o noapte epică de karaoke, bătrânul Dick (Robert De Niro) pare de neoprit. Încearcă cele mai provocatoare experiențe și face tot posibilul să-și convingă nepotul să i se alăture. La finalul acestui concediu incredibil, bunicul dezlănțuit și formalul său nepot descoperă că există multe lucruri pe care le pot învața unul de la celălalt și leagă o relație mai strânsă ca niciodată.

DESPRE BLU-RAY

Carcasa este normală, iar în interior nu mai există alte materiale, flyere, reclame, promoții e.t.c.

Odată introdus Blu-ray-ul în player apare sigla producătorului și apoi meniul animat cu muzică pe fundal. După apăsarea butonului Play urmează câteva avertismente antipiraterie, înainte de începerea filmului.

RECENZIE FILM

” De Niro încearcă cu personajul pe care îl joacă, Dick Kelly, să ducă filmul în spate până la capăt, cu greu. Singurele scene în care pot spune că nu s-a străduit prea mult, sunt cele în care mai apare și personajul jucat de Aubrey Plaza, Lenore. ”

Întreaga noastră cronică poate fi citită aici.

TRAILER

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.