Publicul din România a ales weekend-ul acesta comedia ,,Super party la birou”

0
1090
Ascultă acest articol


Cu Jennifer Aniston şi Jason Bateman în rolurile principale, comedia ,,Super party la birou” conduce box office-ul românesc, după ce a fost vizionată de 38.922 spectatori şi a generat încasări în valoare de 756.445 lei.

Un film distribuit de Freeman Entertainment, ,,Super party la birou” şi-a propus să dea un cu totul alt sens petrecerilor de iarnă corporatiste şi odată cu deţinerea supremaţiei în box office-ul local a surclasat producţii precum ,,Aliatul” şi ,,Lumea de Dincolo: Războaie Sângeroase”, care au însumat venituri de 408.427 lei şi respectiv 401.849 lei.

Acţiunea filmului ,,Super party la birou” o aduce în prim plan pe Carol, managerul companiei, care încearcă să oprească planurile fratelui iresponsabil de a organiza o petrecere de pomină la birou. Pentru a reuşi acest lucru, fratele ei apelează la colegii lui care să-l ajute să pună totul la cale. Întreaga mobilizare are scopul de a impresiona un potenţial client mai neconvenţional şi de a-l convinge astfel să investească în afacerea lor aproape falimentară.

De vreme ce efectele evenimentelor nestăpânite din timpul nopții duceau frecvent la numeroase mahmureli, procese și săptămâni întregi de scuze dubioase, departamentele de Resurse Umane, în zelul lor nestăpânit, au petrecut zeci de ani înfrânând alcoolicii sălbatici și răgușiți specifici petrecerilor de Crăciun la birou. Asta până când legendara sărbătoare de altădată a devenit o afacere politicoasă și cumpătată, potrivită pentru orice membru al familiei, cunoscută în zilele noastre sub numele de Petrecerea „De Sărbători”.

O veritabilă comedie de sărbători, „Super party la birou” a avut premieră din 9 decembrie în cinematografele din toată ţara, fiind un film distribuit de Freeman Entertainment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.