În acţiunea SF „Kong: Insula Craniilor” producătorii blockbuster-ului „Godzilla” reinventează povestea de început a unuia dintre cei mai puternici monştri. Producţia Warner Bros. Pictures are premiera la cinema în data de 10 martie 2017.

Regizat de Jordan Vogt-Roberts, filmul prezintă expediţia pe o insulă virgină din Pacific a unei echipe de savanţi, soldaţi şi exploratori. Departe de tehnologia modernă, aceştia se aventurează pe domeniul sălbatic al marelui Kong, intrând astfel într-o confruntare supremă dintre om şi natură. Pe domeniul uriaşei primate nu există niciun loc sigur pentru omenire, iar echipa trebuie să îşi folosească toate cunoştinţele pentru a supravieţui.

„Kong: Insula Craniilor” îi aduce în rolurile principale pe Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, John Goodman, Brie Larson şi John Ortiz. De-a lungul celor şase luni de filmări echipa de realizatori a călătorit pe trei continente şi a inclus pentru prima dată într-un film peisaje superbe din Hawaii, Australia sau Vietnam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.