Ascultă acest articol


CLIVE OWEN este câştigător al premiului Emmy şi nominalizat al Premiului Oscar, este consacrat în Anglia, SUA şi în restul lumii. Este considerat unul dintre cei mai versatili actori, datorită alegerilor diverse al rolurilor. Cu performanţele captivante în rolul lui Mike Hodges din “Croupier”, criticii l-au comparat cu Bogart, Mitchum şi Connery. Şi-a făcut debutul în film cu “Vroom” în 1988. În 1991 a jucat în “Close My Eyes”, apoi în “Bent”. În 2001 şi 2002, a jucat în “Greenfingers” şi “Croupier”. A mai jucat în: “Beyond Borders”, “I’ll Sleep When I’m Dead”, “King Arthur”, “Sin City”, “Derailed”, “Inside Man”, “Children of Men”, “Shoot Em Up”, “The Golden Age”, “Duplicity”, “The International”, “The Intruders”, “Boys Are Back”, “Trust”, “The Killer Elite”, “Shadow Dancer”, “Bood Ties”, “Words and Pictures”.  În scenariile TV, Owen a fost văzut cel mai recent în The Knick al lui Steven Soderbergh pentru Cinemax, pe care l-a şi produs. În 2011, şi-a făcut debutul în televiziunea americană în filmul nominalizat la premiul Emmy, „Hemingway and Gellhorn”, alături de Nicole Kidman, în regia lui Phil Kaufman.

Îl putem vedea în Valerian and the City of a Thousand Planets / “Valerian și Oralșul celor o mie de planete” în rolul comandorul Arun Filitt din 21 iulie la cinematografe în 3D, dar până atunci, într-o scurtă sesiune Q&A, în exclusivitate în România prin MovieNews.ro, aflăm de la el câteva cuvinte despre personajul interpretat, despre banda desenată după care a fost adaptat filmul și despre cum este să lucreze alături de regizorul Luc Besson, Dane DeHaan și Cara Delevingne:

VALERIAN ȘI ORAȘUL CELOR O MIE DE PLANETE este noul film de aventuri SF al lui Luc Besson, legendarul regizor al unor filme care au făcut istorie, precum LEON, AL CINCILEA ELEMENT, sau LUCY, și se bazează pe seria de benzi desenate-cult cu același nume, care au inspirat o generație de artiști, scriitori și cineaști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.