După 32 de ani, Teodora Mareş şi Adrian Păduraru sunt din nou un cuplu pe ecrane

0
1836
Ascultă acest articol


Teodora Mareş şi Adrian Păduraru, vedetele absolute ale generaţiei de adolescenţi din anii 80 graţie filmului “Declaraţie de dragoste”, filmează împreună după 32 de ani. Se întâmplă în filmul “Coborâm la prima”, în regia tânărului Tedy Necula (28 de ani), o poveste construită ca un puzzle despre vieţile unor pasageri care rămân blocaţi într-un vagon de metrou.

Acţiunea filmului se petrece a două zi după incendiul de la Colectiv, iar filmul îşi propune – conform regizorului care e şi scenarist – să le o ofere spectatorilor câteva minute inspiraţionale şi un prilej de a se gândi cât de important este că oamenii să fie atenţi la tovarăşii lor de călătorie prin viaţă, să nu-i judece după aparenţe sau propriile prejudecăţi.

“Sunt foarte onorat că Teodora Mareş şi Adrian Păduraru au acceptat să joace în filmul meu de debut şi mă bucur foarte mult că le pot oferi cinefililor români surpriza reîntâlnirii cu acest cuplu care a scris o istorie specială în cinematografia noastră”, spune Tedy Necula.

Alături de Teodora Mareş şi Adrian Păduraru în filmul “Coborâm la prima” mai apar în roluri importante Constantin Cotimanis, Emilian Oprea, Victoria Cociaş, Constantin Drăgănescu, Ela Ionescu, Dan Murzea, Iulia Dumitru. Filmările au loc chiar în aceste zile, în mijlocul Bucureştiului în studioul “Filmarie” (aflat pe strada Dionisie Lupu), unde a fost construit un vagon de metrou.

“Coborâm la prima” este un film independent, produs şi regizat de Tedy Necula, imaginea este semnată de Alexandru Timosca, iar scenariul îi aparţine Alexandrei Axinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.