“Kingsman: The Golden Circle”. Ce alegi: IMAX, 4DX sau VIP?

0
1646
Ascultă acest articol

Răsturnări de situaţie, acțiuni care îţi vor creşte pulsul, misiuni aproape imposibile, din 20 septembrie, “Kingsman: The Golden Circle“, unul dintre cele mai aşteptate blockbustere ale toamnei, se întoarce cu şi mai multă acţiune explozivă şi umor şi tot mai mulţi actori de top – Taron Egerton, Channing Tatum, Julianne Moore, Halle Berry, Colin Firth sau Jeff Bridges. Atunci când sediul le este distrus, iar lumea este ținută ostatică, organizația supersecretă de spionaj Kingsman se vede nevoită să se alieze cu o altă organizație de elită pentru a învinge inamicul comun nemilos.

Şi cum un veritabil film cu spioni merită o vizionare adecvată, doar la Cinema City poţi alege între cele mai inovatoare formate cinematografice – IMAX, 4DX, precum şi VIP, pentru vizionări de film la cele mai înalte standarde tehnologice şi experiențe care te transpun dincolo de scaunul din sala de cinema, într-o lume pe care nici nu ți-ai imaginat-o.

IMAX

În sala IMAX (în AFI Cotroceni din Bucureşti sau Shopping City Timişoara) ai parte de un mix incredibil de efecte speciale, cascadorii și acțiune din plin. Cele mai mari ecrane de cinema din ţară îţi oferă o imagine clară precum cristalul şi o vedere panoramică specială, completate de un sunet care te înconjoară de pretutindeni şi de arhitectura specială a sălii de cinema, pentru o imersiune totală în tumultul acţiunii.

4DX

În sala 4DX (în Mega Mall Bucureşti, City Park Constanţa, Shopping City Timişoara şi Brăila Mall) vei avea parte de o experiență cinematică revoluționară care stimulează toate cele cinci simțuri. Focurile de arme, laserele, scenele de luptă, alături de combinaţiile unice de mişcări ale scaunelor 4DX şi efectele speciale de ultimă generaţie îţi vor oferi cea mai impresionantă experiență cinematografică. Pregăteşte-te să simţi filmul pe pielea ta – rafale de vânt, gloanţe şuierând pe la urechi, ceață, fulgere, stropi de ploaie și mirosuri, toate sincronizate cu secvențele de acțiune explozivă, te vor aduce cu adevărat în mijlocul acţiunii de pe ecran.

VIP

În sala VIP (AFI Cotroceni şi ParkLake Shopping Center din Bucureşti) ai parte de o vizionare relaxată a filmului, pe confortabilele fotoliile high-tech computerizate, cu spătar şi suport pentru picioare, ajustabile după bunul tău plac. Înainte de film te poţi bucura de o cină delicioasă în meniu nelimitat – un rafinat bufet suedez cu preparate culinare realizate pe loc de Chef-ul locaţiei, nachos şi popcorn delicios, precum şi o gamă largă de băuturi. Mai mult, îţi poţi face oricâte refill-uri de nachos şi popcorn doreşti. Şi toate acestea sunt incluse în preţul unui singur bilet.

Filmul este disponibil în avanpremieră din 20 septembrie, în format IMAX, 4DX, VIP, dar şi 2D în toate cinematografele Cinema City din ţară. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, precum şi online. Mai multe detalii pot fi găsite pe www.cinemacity.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.