După ce în luna septembrie Antonio Passarelli ne-a făcut să prindem gustul cumpărăturilor din piață, iată că octombrie vine cu alte două propuneri la TV Paprika.

Telespectatorii pot învăța o mulțime de noi rețete, pot experimenta și descoperi noi specialități culinare, care vor fi preparate de cele două protagoniste ale noilor producții locale, difuzate de TV Paprika.

“Marketa la piaţă” / Marketa On The Market are premiera din 7 octombrie, ora 10:00.

Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Marketa Hrubesova va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați.

“Dora la piaţă” / Dora On The Market are premiera pe 7 octombrie, ora 10:30.

Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Havas Dóra va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.