Adrien Brody: “Am venit în România pentru Alexandra Dinu și am vrut să vă ofer o premieră de Hollywood”

0
1965
Ascultă acest articol


Alexandra Dinu și Adrien Brody și-au făcut apariția pe covorul roșu la avanpremiera peliculei “Bullet Head. Capcană mortală” relaxați și au acordat interviuri în fața unui număr impresionant de reprezentanți Mass Media.

Venirea lui Adrien Brody în România reprezintă o premieră absolută, fiind pentru prima dată când un laureat cu Premiul Oscar se află în țara noastră la premiera propriului film.

“Alexandra este minunată. Este o actriță foarte bună. Mai presus de toate este un om bun, cu un caracter special. În joc rolul unui bărbat care a fost sedus de un stil de viață cu activități criminale și lucruri care nu sunt tocmai legale. Singura lui speranță este povestea de dragoste cu Grace, personajul Alexandrei. Doar puritatea și gingășia ei îl face pe acest bărbat să lupte pentru supraviețuire. Am venit în Romania datorită prieteniei mele cu Alexandra și mă bucur că am putut să vă ofer o premieră de Hollywood”, declară Adrien Brody.

Pentru Alexandra Dinu rolul din acest film a însemnat, mai presus de toate, șansa de a lucra cu Adrien Brody, actorul pe care l-a admirat dintotdeauna.

“Este o mare bucurie pentru mine să fiu parte din acest film. A fost visul meu să joc alături de Adrien Brody încă din momentul în care m-am mutat în Statele Unite, în urmă cu aproape trei ani. Nu este un rol substanțial, dar este primul pas. Este mica mea realizare”, declara Alexandra Dinu despre rolul lui Grace din “Bullet Head. Capcana Mortala”.

“L-am admirat dintotdeauna pe Adrien Brody. Nu este doar un actor extraordinar, însă am descoperit un artist în adevăratul sens al cuvântului. Este atipic față de lumea de la Hollywood. Este un suflet sensibil și complex, care explorează posibilitățile de exprimare artistică sub toate formele ei. Pictează și artă lui este foarte specială și apreciată; a regizat și câteva spoturi publicitare… Mai presus de toate este un om modest, bun, cu un caracter special. Mă onorează prietenia mea cu el și faptul că a venit în România să susțină această premieră”, spune Alexandra Dinu.

Alexandra Dinu este singurul nume feminin din distribuția peliculei “Bullet Head. Capcană mortală”, în care joacă alături de Adrien Brody, John Malkovich și Antonio Banderas. Pelicula, regizată de Paul Solet și produsă de Millennium Films, a avut premiera mondială în data de 8 Decembrie în Statele Unite.

Filmul “Bullet Head. Capcană mortală” este distribuit de Ro Image 2000 și va putea fi urmărit în toate cinematografele din România începând cu data de 5 ianuarie 2018.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.