Ascultă acest articol


O nouă colaborare între ambasadorii Cartoon Network, “Fetiţele Powerpuff”, și designerul de modă londonez, Katie Eary, a fost dezvăluită în ajunul Săptămânii de Modă de la Londra.
Prima colecţie pentru femei, semnată Katie Eary, a fost prezentată într-un show exclusiv la London Mayfair’s Maddox Gallery. Spectacolul a reprezentat un omagiu adus împuternicirii femeilor.
Colecția de 15 piese include bluze, tricouri, rochii și pantaloni, precum și o gamă “mini-me” pentru femei puternice și fetiţele acestora. Colecția va fi disponibilă în cursul acestui an în magazine și în buticuri selectate din Europa, America de Nord și Asia Pacific. Pentru a susține lansarea, Eary creează concepte noi în magazine și vitrine speciale pentru comercianții cu amănuntul.

Debutul designerului în moda pentru femei coincide cu aniversarea a 20 de ani a celebrului serial animat, “Fetiţele Powerpuff”, onorând mesajul de împutenicire a generaţiilor de fetiţe şi femei, pe care acesta îl poartă.

“Colaborarea dintre Fetiţele Powerpuff şi Katie Eary este una perfectă. Ambele mărci împărtășesc un stil vizual îndrăzneț și un angajament neclintit de a celebra diversitatea, auto-exprimarea și egalitatea”, a explicat Johanne Broadfield, vicepreşedinte al Cartoon Network Enterprises EMEA. “Mai mult, faptul că serialul a inspirat prima gamă de femei pentru Katie Eary este o dovadă a relevanţei sociale și a atractivității mărcii”.

La rândul său, Katie Eary a spus: “Sunt un mare fan al Fetiţelor Powerpuff şi am fost foarte încântată de acest parteneriat. Mi-am propus şi am reuşit să iau cu mine cele trei surori eroine într-o nouă eră a împuternicirii femeilor. Colecția mea sărbătorește diversitatea și spargerea stereotipurilor de gen, așa că am combinat imprimeurile mele cu materiale luxoase pentru a crea îndrăzneală și har”.

În curând, va fi creată o pagină specială pe website-ul lui Katie Eary (www.katieeary.co.uk).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.