Povestea fermecătoare a frumoasei prințese Mila, fiica regelui, de care se îndrăgostește chipeșul trubadur Ruslan, dar care e răpită de un malefic vrăjitor care vrea să transforme dragostea dintre cei doi într-o poțiune magică. Ruslan va trebui să treacă peste toate obstacolele pentru a o aduce înapoi pe prințesă și pentru a dovedi că iubirea adevărată poate învinge magia.

The Stolen Princess

  • Traducere română: PRINȚESA FURATĂ
  • Producție: Animagrad Studio (FILM.UA Group), Ucraina, 2018
  • Gen: animație dublată în limba română
  • Durată: 85 min.
  • Regia: Oleg Malamuzh
  • Scenariul: Yaroslav Voytseshek
  • Consultant scenariu: Egor Olesov

Alexandra Radu este Mila, o prințesă care și-a petrecut toată viața în spatele zidurilor castelului. Dornică de aventură, Mila va trăi tot ce și-a dorit vreodată atunci când îl va întâlni pe Ruslan. Împreună îl vor învinge pe maleficul vrăjitor Chernomor și vor cunoaște iubirea adevarată.

Cristi Neacșu este Ruslan, un actor care își dorește cu ardoare să devină cavaler, și va juca rolul vieții lui salvând-o pe Mila din ghearele maleficului vrăjitor Chernomor.

Ionuț Ionescu este Fin, un vrăjitor care a luptat odată cu maleficul Chernomor, însă a fost învins și blestemat, ba, mai mult decât atât, și-a pierdut pentru totdeauna iubita.

Dar acum îl va ajuta pe Ruslan să o găsească pe Mila, cu speranța că măcar el va reuși să rupă blestemul.

CRBL este Domnul Pisică, inteligent și cult – mai inteligent și mai cult decât mulți oameni. El are în grijă o bibliotecă magică și un portal către o lume de basm închisă într-un stejar imens. Misterios și nu tocmai vorbăreț, deține multe secrete, printre care și esența magiei. Este un maestru al Artelor Marțiale și un bun cunoscător al culturii orientale.

Slăbiciuni: Bucățile de hârtie legate cu ață
Puncte forte: Abilitatea de a se transforma în monstru după pofta inimii.

Din 16 martie 2018 în cinema în versiune dublată în limba română. Distribuit de Ro Image.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.