Secvențe din culisele episodului crossover dintre Supernatural și Scooby-Doo

0
1052

În așteptarea episodului “încrucișat” (crossover), care va fi difuzat în această săptămână, The CW a lansat imagini din culise despre realizarea episodului “ScoobyNatural” din serialul “Supernatural”. În clipuri în vedem pe Jared Padalecki, Jensen Ackles și Misha Collins vorbind despre trecerea în lumea iconică a lui Scooby-Doo, în timp ce producătorii și scenariștii oferă câteva detalii despre cum a ajuns crossover-ul și la ce se pot aștepta fanii.

“Sam (Jared Padalecki), Dean (Jensen Ackles) și Castiel (Misha Collins) sunt transportați în lumea animată a lui Scooby Doo, unde își unesc forțele cu “banda” Scooby pentru a rezolva un mister cubfantome. Robert Singer a regizat episodul, după un scenariu scris de Jim Krieg & Jeremy Adams.”

Adams – a cărui idee inițială aparține – și Krieg sunt scenariști cunoscuți pentru o varietate de proiecte de acțiune-aventură, cum ar fi “LEGO Scooby-Doo”, “Justice League” și “LEGO DC Comics Super Heroes: The Flash”. Krieg, în special, are vechime înuniversul Scooby-Doo. Cei doi au colaborat cu echipa din spatele “Supernatural” alături de animatorul Spike Brandt și Warner Bros.

Se pare că misterul va începe de fapt cu un televizor gratuit care este oferit pentru frați de către un proprietar de amanet recunoscător după ce Sam și Dean lucrează la un caz. Winchesterii sunt teleportați în lumea Scooby-Doo, prin același televizor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.