Spyro revine! El este acum pregătit să înfrunte inamicii care îi vor sta în cale, așa că ne vom bucura toți de aventurile lui odată cu lansarea Spyro™ Reignited Trilogy, un pachet de trei jocuri disponibil pe 21 septembrie. În Spyro™ Reignited Trilogy pentru PlayStation® 4, PlayStation® 4 Pro și toată seria de console Xbox One de la Microsoft, inclusiv Xbox One X, jucătorii se vor reîntâlni cu dragonul lor preferat pe parcursul celor trei jocuri remasterizate care au pus în mișcare acest fenomen: Spyro™ the Dragon, Spyro™ 2: Ripto’s Rage! și Spyro™: Year of the Dragon.

Pentru a sărbători aniversarea de 20 de ani a lui Spyro, Activision Publishing, subsidiară Activision Blizzard, readuce în atenția fanilor acest personaj îndrăgit, înainte ca el să ne “încingă“ consolele pe 21 septembrie. Flacăra violetă se aprinde luni, 9 aprilie, când cei care se joacă Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy pe PlayStation 4 pot folosi un cod special (↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → €) pentru a debloca trailerul pentru Spyro Reignited Trilogy.

Refăcut de la zero de către Toys for Bob, Spyro Reignited Trilogy include mai mult de 100 de niveluri pe parcursul celor trei jocuri din pachet, personaje precum Sparx the Dragonfly, Hunter, Sheila, Agent 9! și Sgt. Byrd, precum și îmbunătățiri în privința controlului, camerei, secvențelor cinematice și iluminării.

“Suntem dedicați în privința respectării moștenirii lăsate de cele trei jocuri Spyro originale” a declarat Paul Yan, Chief Creative Officer pentru Toys for Bob. “Am pus multă pasiune pentru a recrea personajele și lumile pe care fanii și le amintesc, venind totuși cu o doză de prospețime. Vom readuce la viață acel Spyro de care ne-am îndrăgostit toți în urmă cu 20 de ani.”

Fiecare nivel din Spyro Reignited Trilogy este atent refăcut pe baza celor din jocurile originale. Personajele sunt reimaginate, mecanicile de gameplay îmbunătățite, nivelul de detaliu a crescut, schema de control vine acum cu suport pentru ambele stick-uri analogice, camera este fluidă, iar coloana sonoră aparținând compozitorului Stewart Copeland a fost și ea refăcută. Nu în ultimul rând, Tom Kenny, actorul care i-a împrumutat vocea lui Spyro în Spyro 2: Ripto’s Rage! și Spyro: Year of the Dragon se reîntoarce pentru a-i da voce din nou dragonului violet pe parcursul tuturor celor trei jocuri. Pentru mai multe informații vizitați www.SpyroTheDragon.com și urmăriți @SpyroTheDragon pe Twitter, Facebook și Instagram. Spyro Reignited Trilogy va fi în curând disponibil pentru precomandă prin intermediul retailerilor locali parteneri Activision Blizzard.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.