Ascultă acest articol

Logitech lansează Logitech R500 un nou model de presenter și anunță noi îmbunătățiri de software pentru presenterul Spotlight. Logitech R500 este un dispozitiv rezistent și ușor de utilizat, menit să ajute la perfecționarea abilităților de prezentare a utilizatorilor. În momentul lansării, Logitech Spotlight a setat un nou standard în materie de control al prezentărilor prin introducerea unor funcții precum focus și zoom pe elemente specifice, oferind utilizatorilor posibilitatea de a sublinia mai bine punctul de vedere și ceea ce au de prezentat. Odată cu introducerea îmbunătățirilor de software pentru Spotlight și lansarea noului presenter cu laser R500, Logitech își continuă misiunea de a realiza instrumente perfomante care să ajute speakerii să își perfecționeze abilitățile de prezentare.

“Continuăm procesul de îmbunătățire în ceea ce privește presenterul Spotlight și întreaga gamă de dispozitive destinate prezentărilor pentru a ne asigura că fiecare dispozitiv în parte va oferi o experiență captivantă indiferent de prezentare”, menționează Anatoliy Polyanker, Global Portfolio și Brand Director la Logitech. “Presenterul Spotlight este un instrument esențial pentru orice prezentare îndrăzneață și de impact iar ultimele îmbunătățiri aduc caracteristici importante pe partea de personalizare, care au fost implementate pe baza cerințelor comunității”.

Logitech Spotlight este un dispozitiv premium și unic datorită faptului că pointerul digital poate fi folosit cu un televizor sau ecran LED, în cadrul conferințelor susținute online, cu un ansamblu de mai multe monitoare și cu ecrane proiectoare tradiționale. Se conectează cu ajutorul aplicației Logitech Presentation iar ultimele îmbunătățiri aduse îmbogățesc experința de prezentare prin următoarele caracteristici:

  • Highlight freeze: Perminte deplasarea zonei de focus încet până în punctul dorit și menținerea ei în acel loc în timp ce discursul continuă;
  • Diverse particularizări pe bază de cronometru: Permite setarea cronometrului în funcție de necesitățile prezentării. Se pot primi alerte pe bază de vibrații la scurte intervale de timp sau în cazul unor discursuri se poate seta să apară notificări pe bază de vibrații în anumite momente specifice.

Logitech R500, noul presenter portabil cu laser, este ideal pentru prezentările locale realizate cu ajutorul unui ecran de proiectare, flip chart sau modele 3D. Acest dispozitiv permite realizarea unor prezentări care nu implică deloc efort, oferă posibilitatea de a fi utilizat de la o distanță de 20 metri indiferent de dimensiunea încăperii de conferințe și are încorporat un pointer laser.

Presenterul Logitech R500 se conectează la calculator cu ajutorul unui receptor de tip USB sau prin tehnologia Bluetooth Low Energy și este compatibil cu sisteme de operare precum Windows, Mac OS, iOS și Android. De asemenea, dispune de un design delicat, cu o formă potrivită cât să încapă perfect în palmă, o suprafață acoperită cu un material ușor cauciucat și butoane cu o textură evidențiată, care oferă confort în timpul utilizării.

Preț și disponibilitate

Îmbunătățire aduse presenterului Spotlight prin intermediul aplicației Logitech Presentation sunt disponibile începând de astăzi sub forma unui fișier care se poate descărca gratuit accesând acest link.

Presenterul Logitech R500 va fi disponibil începând cu luna iunie 2018 la un preț recomandat de 230 lei. Mai multe detalii despre gama de produse Logitech destinate prezentărilor puteți accesa pagina Logitech.com sau paginile de social media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.