„Ocean’s 8: Jaf cu clasă” s-a lansat în complicitate cu vedetele la cinema

0
1742
Ascultă acest articol


Evenimentul de lansare a filmului „Ocean’s 8: Jaf cu Clasa” a avut loc săptămâna această la Cinema City Afi Cotroceni, unde mai multe vedete de calibru au descoperit în avanpremieră planul unui furt fără precedent, pus la cale de opt specialiste fermecătoare.

Printre vedetele care au urmărit furtul din interiorul Galei MET s-au numărat: Monica Bîrlădeanu, Nicole Cherry, Carmen Negoiță, Catinca Român, Dan Cruceru și Cristina Pocora, Nicoleta Nuca, Ramona Păun, Rareș Năstase, Adina Postelnicu, Florentina Opriș, Irina Mohora, Bogdan Medvedi, Iulia Verdeș, Sasha Borona și Maria Radu.

Sandra Bullock, Câte Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna și Helena Bonham Carter fac echipa din 22 iunie pe marile ecrane, în mult așteptata producție a verii – „Ocean’s 8: Jaf cu Clasa”.

Cinci ani, opt luni, 12 zile… și timpul trece în continuare. Atât de mult a trecut de când Debbie Ocean (Sandra Bullock) proiectează cel mai mare jaf din viață ei.

Pentru asta are nevoie de o echipa de profesioniste în domeniu, începând cu partenera ei de încredere Lou Miller (Câte Blanchett). Împreună recrutează specialistele: bijutierul Amita, hoață de buzunare Constance, expertă în garduri Tammy, hacker-itâ Nine Ball și designerul vestimentar Rose.

Țintă este un superb colier din diamante în valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de actrița Daphne Kluger (Anne Hathaway) care va fi starul celui mai mare eveniment al anului – Gala Met.

Planul este perfect, însă totul trebuie să decurgă fără nicio abatere dacă echipa vrea să pună mâna pe diamante. Totul se face la vedere.

Din distribuția filmului mai fac parte James Corden că detectiv de asigurări care trebuie să adune toate dovezile, iar Richard Armitage că partenerul lui Kluger la Gala.

Warner Bros. Pictures prezintă, în asociere cu Village Roadshow Pictures, o producție Rahway Road, aventură explozivă „Ocean’s 8: Jaf cu Clasa”, din 22 iunie pe marile ecrane din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.