Ascultă acest articol


Paramount Channel știe cât de grele sunt zilele de luni, când e vară și tu nu ești în vacanță. De aceea, te invită să îți îndulcești măcar serile de luni cu vizionări de filme clasice în aer liber, pe terasa DESCHIS GASTROBAR. Pentru al doilea an consecutiv, în fiecare seară de luni, în perioada 2 iulie – 20 august, Paramount Channel va proiecta gratuit lungmetraje celebre pe terasă, începând cu ora 21:00.

Toate cele opt filme te vor purta cu gândul în destinații de vacanță ideale precum: Roma, New York, Verona sau Los Angeles. Luni, 2 iulie, de la ora 21:00, ai șansa de a viziona celebrul film Roman Holiday. Simte-te mai aproape de atmosfera romantică și imaginează-te traversând Roma pe o Vespa alături de Audrey Hepburn, premiată cu Academy Award pentru cea mai bună actriță în rolul din acest film, și Gregory Peck. Pe lângă film, te vei putea bucura de surprizele pregătite de Paramount Channel la fața locului.

Pe 9 iulie, simpaticul Jim Carrey te așteaptă să îl urmărești în sci-fi-ul The Truman Show, pe 16 iulie gândește-te cum a doua zi ai putea lua micul dejun la New York, după ce te vei uita la Breakfast at Tiffany’s, iar în următoarele săptămâni, imaginează-te detectivul din Chinatown sau îmbrățișează-ți persoana iubită în timp ce vizionezi Love Story sau Romeo and Juliet.

Seria de filme Paramount Channel găzduite de DESCHIS Gastrobar în lunile iulie și august se va încheia cu clasicul Sabrina, luni, 20 august, de la ora 21:00.

Această serie de vizionări, care constituie primul eveniment al canalului TV în România, a fost lansată în 2017 și s-a bucurat de un mare succes, publicul având ocazia să vizioneze Mission Impossible, 48 Hours, Forest Gump, și alte filme celebre.

Mai jos găsiți programul complet de filme:

    • Roman Holiday – 2 iulie, ora 21:00
    • The Truman Show – 9 iulie, ora 21:00
    • Breakfast at Tiffany’s – 16 iulie, ora 21:00
    • Chinatown – 23 iulie, ora 21:00
    • Love Story – 30 iulie, ora 21:00
    • Romeo and Juliet – 6 august, ora 21:00
    • Airplane – 13 august, ora 21:00
    • Sabrina – 20 august, ora 21:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.