15:17 to Paris / “Atac în trenul de Paris” – Blu-ray Review

EDIŢIE : Normală

GEN : Istoric, Dramă

VIDEO :

Resolution: 1080p
Aspect ratio: 2.4:1 (16×9)

AUDIO :

Dolby Atmos True-HD: Engleză

DTS-HD Master Audio: Engleză 5:1

Dolby Digital 5.1: Engleză ADS-UK, Cehă, Polonă VO, Rusă

SUBTITRĂRI : Română, Arabă, Cantoneză, Cehă, Chineză, Coreeană, Islandeză, Maghiară, Polonă, Portugheză-Europeană, Rusă, Tailandeză, Turcă

NUMĂR DISCURI : 1

CLASIFICARE : A.P.12

DATA LANSĂRII : IULIE 2018

DURATA : 94 min

PREŢ : 79.99RON

DISTRIBUITOR: ProVideo.ro

SINOPSIS

Vă mai amintiți cazul celor trei militari americani care au contracarat un atac terorist într-un tren ce se îndrepta spre Paris, în 2015? Clint Eastwood a făcut un thriller despre caz, cu cei trei americani jucându-și propriile roluri. Un carnagiu a fost evitat într-un tren care asigura o legătură între Amsterdam și Paris, după ce trei militari americani au imobilizat un bărbat puternic înarmat care a deschis focul, într-un atac aparent terorist, la opt luni de la atentatele din capitală Franței. Doi dintre militari au fost răniți, unul de un glonț, celălalt cu o armă albă. Americanii l-ar fi reperat după ce l-au auzit reâncărcând arma, potrivit primelor elemente ale anchetei. Suspectul avea asupra sa o pușcă de asalt de tip Kalașnikov, un pistol automat, nouă încărcătoare și un cutter.

DESPRE BLU-RAY

Carcasa este normală, iar în interior nu mai există alte materiale, flyere, reclame, promoții e.t.c.

Odată introdus Blu-ray-ul în player apare sigla producătorului și apoi meniul animat cu muzică pe fundal. După apăsarea butonului Play urmează câteva avertismente antipiraterie, înainte de începerea filmului.

BONUSURI

  • Atac în trenul de Paris: Fiecare secundă contează – Spencer Stone, Alek Skarlatos și Anthony Sadler, cei trei americani care au împiedicat atacul terorist, ne dezvăluie pas cu pas momentele dramatice petrecute în acea zi.
  • Atac în trenul de Paris: Câștigătorul Premiilor Oscar, Clint Eastwood și echipa lui de creație ne vorbesc despre diferitele aspecte din spatele poveștii care i-a impresionat și de ce au hotărât ca rolurile principale să le revină adevăraților eroi ai acestui eveniment.

TRAILER

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.