Toate piesele filmului solo de la DC non-DCEU Joker încep să se unească acum. Pe lângă faptul că Joaquin Phoenix (Gladiator)a vorbit deschis, în cele din urmă, despre rolul pe care îl va juca, acela al celebrului Clovn Prince of Crime, ni s-a mai spus că i se va alătura și Zazie Beetz și Robert De Niro. Mai mult, detalii despre complotul filmului s-au materializat, de asemenea, cu rapoarte anterioare susținând că Thomas Wayne, tatăl lui Bruce Wayne, ar putea juca un rol în narațiune.

Joker în benzile desenate DC

Cei de la Show Hashtag au publicat mai multe ştiri care dezvăluie unele evoluţii şocante despre caracterul Joker-ului, dovedind cât de mult filmul se va îndepărta de benzile desenate. Deși nu există nimic care să confirme aceste fapte încă, merită să vă avertizăm faptul că s-ar putea să găsiți, în rândurile ce urmează, spoilere importante din acest punct de vedere.

Zazie Beetz în Deadpool 2

Pentru început, reporterii de la THS susțin că Joker-ul va avea un nume real în film, ceea ce are sens dacă filmul va spune povestea despre cum a devenit un supervillain. Și nu, nu este Jack Napier, așa cum Jack Nicholson a preluat personajul din filmul Batman din 1989. Identitatea civilă a lui Joker va fi, în mod evident, Arthur Fleck. Mai mult, povestea filmului spune că Arthur se întoarce să locuiască cu mama lui bolnavă, Penny, şi în acel moment o întâlneşte pe Sophie Dumond, o mamă singură, marea sa dragoste, interpretată de Beetz. De Niro va da viață lui Murray Franklin, o gazdă TV al unui show de noapte.

Filmul de origine Joker, care se va distinge de DC Extended Universe, face pași mari să primească oficial lumina verde la începutul acestei luni și să se stabilească și data lansării. Acum, potrivit zvonurilor de la Hollywood, câștigătorul premiului Academiei, Robert De Niro, se află în discuții pentru a se alătura lui Joaquin Phoenix în acest film.

Robert DeNiro în Taxi

Actorul în vârstă de 74 de ani, renumit pentru numeroasele sale roluri, printre care Taxi, Goodfellas și The Godfather Part II, își va face debutul în primul său filmul bazat pe celebrele benzi desenate, dacă va semna. Detaliile sunt în prezent ținute sub acoperire, însă filmul va avea loc în Gotham la începutul anilor ’80, iar De Niro va juca un prezentator de talk-show, care va contribui la originea infamului ticălos. Zazie Beetz (Deadpool 2) este, de asemenea, în discuții pentru un rol în film.

Sub îndrumarea lui Todd Phillips (The Hangover franchise), noul film se axează pe celebrul rău-făcător și este o poveste originală și independentă care nu a mai fost văzută pe marele ecran până acum. Explorarea pe care o propune Phillips a unui om ignorat de societate nu este doar un studiu de caractere ciudat, ci și o poveste mai largă.

Phillips va regiza filmul având un scenariu pe care la co-scris alături de Scott Silver (The Fighter). Filmul va fi produs de Emma Tillinger Koskoff și producătorul executiv va fi Richard Baratta, producția începând în cursul acestui an. Pelicula va fi distribuită în toată lumea de către Warner Bros. Pictures.

Joker va intra în cinematografe în data de 4 octombrie 2019. La data lansării, filmul va concura cu filmul Gemini Man regizat de regizorul Ang Lee și cu thrillerul celor de la Fox, Woman in the Window, cu Amy Adams în rolul principal.

Joaquin Phoenix în Gladiator

Warner Bros. este, de asemenea, în curs de dezvoltare a unui film Joker, separat, în care va juca rolul lui Joker același Jared Leto, reluându-și rolul din filmul Suicide Squad.

Nu în ultimul rând, această scurgere ar putea dezvălui legătura șocantă a Joker-ului cu viitorul său nemesis Bruce Wayne. Potrivit THS, Penny Fleck a fost “foarte atractivă în tinerețe” și este “obsedată de fostul său angajator”, care nu este altcineva decât Thomas Wayne, un personaj descris ca fiind “brânzos, tăbăcit” și bogat. De asemenea, se mai spune că ar putea fi dezvăluit faptul că Thomas este tatăl biologic al lui Arthur, ceea ce îl va face frate, pe jumătate, cu Batman.

Dacă totul este adevărat, suntem părtași la o revoluție majoră a caracterului Joker când acest echivalent cinematografic al unei benzi desenate din Elseworlds lovește cinematografele pe 4 octombrie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.