Ascultă acest articol


Activision a venit bine pregătit la Gamescom 2018, care a avut loc la Köln, în Germania, în perioada 21 – 25 august. Iată mai jos, pe scurt, cele mai importante informații și trailere:

Spyro Reignited Trilogy se amână până pe 13 noiembrie. O prezentare a celor trei jocuri incluse aveți mai jos.

Spyro Reignited Trilogy Hands-on

O nouă hartă din Call of Duty: Black Ops 4 a fost anunțată la Gamescom 2018 (Arsenal). Un clip cu gameplay mai jos plus un trailer dedicat versiunii PC a jocului care va include caracteristici specifice și unice acestei platforme.

Arsenal map gameplay

COD BO4 PC trailer

Call of Duty: WWII are si el parte de un trailer nou, de această dată pentru DLC4 intitulat Shadow of War. Noul DLC va fi disponibil pe 28 august pentru PlayStation 4 și vine cu un bonus interesant pentru cei care dețin Season Pass-ul pentru WWII. Aceștia pot împărți hărțile din noul DLC cu prietenii lor dacă sunt în același Party și deținătorul Season Pass-ului este Party Leader.

Sekiro: Shadows Die Twice va fi disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One și PC pe 22 martie 2019. O nouă prezentare de gameplay este disponibilă cu ocazia Gamescom 2018.

Destiny 2: Forsaken se lansează pe 4 septembrie, iar noul mod multiplayer Gambit a fost prezent la Gamescom 2018. De asemenea, toți jucătorii de Destiny 2 îl vor putea încerca gratuit timp de 24 de ore pe 1 septembrie. Nu în ultimul rand, Bungie nu ne mai dă nicio rază de speranță în privința lui Cayde-6, cel mai nou trailer dezvăluindu-ne circumstanțele acestei morți tragice.

Gambit Gameplay Gamescom 2018

Gambit Free Trial Trailer

Forsaken – Last Gunslinger Trailer

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.