Ascultă acest articol

Un bibliotecar înconjoară planeta căutând un personaj mitologic în spectacolul care deschide noua stagiune Godot Cafe-Teatru. Joi, pe 6 septembrie, de la ora 20:00, iubitorii de teatru sunt invitați să urmărească Sub pragul de sus – o extraordinară prezentare a unor dovezi impresionante, în interpretarea memorabilă a unuia dintre cei mai îndrăgiți actori din România, Răzvan Vasilescu.

Programul primelor reprezentații din noua stagiune este deja disponibil pe www.godotcafeteatru.ro, iar biletele pot fi achiziționate direct de pe site sau prin intermediul partenerilor de la MyStage.

Premiere

După o scurtă vacanță – prima din ultimii 7 ani, cel mai activ spațiu independent din București revine pe scena culturală autohtonă cu o serie de noi evenimente dedicate publicului de toate vârstele. Printre spectacolele proaspăt intrate în portofoliul Godot se numără comedia Cai putere, de Daniel Sandu (Un pas în urma serafimilor), în regia lui Matei Lucaci-Grunberg. Spectacolul spune povestea unui grup de prieteni care urcă în fiecare toamnă o motocicletă Mobra de la parter la etajul 10, pentru a o proteja pe perioada iernii. Evenimentul festiv se transformă într-o degringoladă totală care vorbește despre fragilitatea prieteniilor. Premiera va avea loc duminică, pe 9 septembrie, de la ora 21:15.

Concerte

Seara de vineri, 7 septembrie, va fi marcată de un regal muzical marca Maria Răducanu. De la ora 22:00, artista a cărei voce a impresionat o lume întreagă va concerta pe scena Godot, interpretând piese din repertoriul sau bogat, în care doina românească se îmbină armonios cu fado, Rembetiko, blues și improvizații, creând o muzică profund emoționantă. Evenimentul va da startul unei serii de concerte programate în fiecare seară de vineri. Pe 14 septembrie, iubitorii de muzică live sunt invitați la SĂFTIȚA balkanik project by Marius Mihalache. De la ora 22:00, ritmurile vechi vor descrie într-o orchestrație modernă o lume a dorinţelor, a patimilor, a iubirii şi a trădării.

Ce e nou în spațiul de pe Blănari 14?

Chiar și publicul obișnuit cu atmosfera de la Godot va avea parte de surprize în noua stagiune. Aranjarea în sala de spectacol, sonorizarea și light design-ul s-au bucurat de câteva îmbunătățiri de-a lungul verii. Încă de la sosire, spectatorii vor putea admira în vitrina teatrului obiecte de artă din expoziția The Golden Flat – Ultimul carnaval, semnată de Alexandru Potecă.  Acesta este doar începutul unei serii de colaborări cu artiști autohtoni valoroși, care vor fi invitați în noua stagiune să își expună operele în incinta teatrului.

Experiențe gastronomice inedite

Noul meniu este semnat de Chef Maurizio Landi, care s-a alăturat recent echipei Godot Cafe-Teatru. Atmosfera caldă a locului și diversitatea de evenimente programate pentru începutul acestei stagiuni l-au inspirat în crearea unor experiențe gastronomice care-i vor impresiona chiar și pe cel mai pretențioși dintre spectatori. Originar din Napoli, de-a lungul carierei sale, Chef Maurizio a acumulat aproape 4 decenii de experiență în bucătăriile unor restaurante de top din Franța, Italia, Marea Brtianie și România.

Au mai rămas doar câteva bilete disponibile prntru primele evenimente programate în noua stagiune și câteva zile până când iubitorii de teatru își vor revedea artiștii preferați pe scena Godot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.