Din 3 septembrie încolo, postul CBS Reality le pregătește telespectatorilor un nou format inspirat de realitate și viața vedetelor hollywoodiene: prima serie din producția „Dispute celebre”. În perioada 3 – 14 septembrie, de luni până vineri, de la ora 22:00, CBS Reality vă provoacă să descoperiți ce se întâmplă cele mai mari staruri din lume intră în conflict: reputațiile au de suferit, prieteniile sunt distruse, carierele se clatină, iar social media se încinge. Folosind un amestec palpitant de imagini cu vedete, înregistrări audio de impact și reconstituiri, „Dispute celebre” promite seri intense în fața micului ecran, pe CBS Reality.

Dacă ați ratat desfășurarea de forțe din timpul săptămânii, câte două episoade sunt programate și în reluare, în weekend, de la ora 22:50. Printre dușmăniile analizate în acest prim sezon se numără:

    • Mariah Carey vs. Eminem. Totul a început în 2002, când rapperul a început să introducă în melodiile sale trimiteri la o presupusă relație cu Mariah – pe care aceasta a negat-o, la emisiunea Larry King Live („Am petrecut timp cu el, am vorbit cu el la telefon, cred că ne-am văzut de vreo 4 ori. Și eu nu consider că asta înseamnă să ai o relație cu cineva”). În 2003, aflată în turneu, diva i-a întors replica, pe note muzicale. Eminem a continuat să facă trimiteri la ea, supărat că aceasta nu admite public relația lor de 6 luni, iar în 2009 l-a insultat pe Nick Cannon (soțul de atunci al divei, care i-a dat replica într-o postare pe blog, ștersă ulterior) și apoi a lansat melodia „The Warning”, în care o amenință că va face publice înregistrări telefonice compromițătoare cu ea. Carey nu a răspuns public, dar apoi a lansat o melodie în care îl atacă pe Eminem (în 2010) și a propus un meci de box cu acesta, în scop caritabil (în 2011) – care nu a avut loc.

 

  • Justin Bieber vs. Orlando Bloom. În 2012, idolul adolescentin canadian a apărut alături de Miranda Kerr (pe atunci soția actorului) la un show Victoria’s Secret, iar surse apropiate au povestit că acesta a flirtat nevoie-mare cu modelul australian. Bieber ar fi tot încercat să ia apoi legătura cu ea, iar când a dat ochii cu Bloom, într-un restaurant din Ibiza, în 2014, cei doi s-au luat la bătaie.
  • Kanye West vs. Taylor Swift. În 2009, blonda era premiată la gala MTV Video Music Awards, când rapperul sărea pe scenă și îi întrerupea discursul de mulțumire, șocat că fetișcana care abia se lansase pe scena pop (dar era celebră pe cea a muzicii country) a primit trofeul pentru „videoclipul anului”, în locul lui Beyoncé. Swift a rămas mască și toată lumea a aruncat cenușă în capul lui West (inclusiv președintele Barack Obama). Ulterior, Kanye i-a cerut scuze în privat, iar Taylor a făcut public mesajele. LA un an de la moment, blonda lansa o melodie cu trimitere la rapperul de culoare, care apoi și-a retras scuzele, explicând că scandalul nu a făcut decât să o ajute să vândă o tonă de albume. În 2015, aceasta i-a înmânat un trofeu VMA și totul părea să se fi calmat… În 2016, Kanye a atacat-o într-una dintre melodiile sale, ea i-a întors replica pe scena Premiilor Grammy, el a numit-o „falsă”, Kim Kardashian i-a luat partea soțului, Kanye a lansat videoclipul piesei Famous” în care apare un manechin gol înfățișând-o pe Taylor Swift, iar Kim dovedește public faptul că Swift aprobase melodia în care era, chipurile, atacată – și deci faptul că aceasta a mințit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.