Ascultă acest articol


Iată că a venit timpul pentru apariția pe AMC România al celui de-al patrulea sezon din Better Call Saul. Serialul este un spin-off al serialului cult Breaking Bad, concentrat pe trecutul avocatului lui Heisenberg din serial, Saul Goodman. Serialul este foarte aclamat și au apărut multe comparații cu Breaking Bad, dar la capitolul calitate încă nu consider că sunt comparabile, Breaking Bad având apanajul mai multor sezoane.

Calitativ, serialul poate fi iarăși comparat cu Breaking Bad. Primul sezon nu pot să zic că m-a impresionat, dar nici serialul-mamă nu a debutat direct cu surle și trâmbițe. Fiind aceeași echipă în spatele ambelor seriale, probabil au adoptat aceeași strategie pentru a capta publicul fan Breaking Bad și a reușit, acum ajungând la sezonul 4 mult superior primului sezon.

După cliffhangerul celui de-al treilea sezon, Jimmy, sau Saul, cum vreți voi să-i ziceți, ajunge la înmormântarea lui Chuck și este într-o continuă transformare, iar toate celelalte personaje se adună după sezonul trecut, pentru că să fim serioși, sezonul trei s-a terminat destul de prost pentru toata lumea. În afara scenei de început care este mai mult ca sigur o scenă din viitor, mai exact din 2057, primul episod este destul de concentrat pe toate personajele serialului lingându-și rănile după sezonul anterior, mai puțin Mike. Cumva este normal iar episodul este unul solid, cu noi referințe la Breaking Bad.

Al doilea episod îl readuce în prim plan pe Gus. care este disperat pentru a-și păstra postura. Acesta își dorește să se răzbune pe orice membru al familiei Salamanca, în special pe Hector, deși știm starea lui din sezonul trecut. Jimmy încearcă să stea departe de Gus și de alți mahări, dar îi este greu să se adune după moartea lui Chuck. Acesta încearcă totuși și metode legale de a obține venituri, deși sufletul lui este tot în lumea interlopilor. Mike își continuă planurile de răzbunare. Kim începe să-și revină și să se ocupe de moștenirea fratelui lui Jimmy, dar lucrurile nu ies exact cum le-a plănuit ea.

În concluzie, cele două episoade sunt concentrate pe toate personajele seriei care au pățit diferite nenorociri și felul în care acestea își revin încet-încet la normal. La normal, sau cum probabil serialul ne-a obișnuit, acest normal va fi cu siguranță un rollercoaster.

Sezonul 4 din „Better Call Saul” a debutat de ieri, 27 septembrie, la ora 22:00 (ora României) și va rula săptămânal, iar sezonul 5 a fost confirmat, de asemenea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.